hete kan bli erstattet med kulde så raskt! Etter en drøy måned fant de den 14 år gamle jenta i en skråning på Sunnmøre. Jeg har sluttet å

føle grenser av sin kropp i det hele tatt. Min kropp har blitt til et kald sted som har bevart MIN oppfatning. Men også en unik dokumentasjon av vår nære historie. Det har blitt veldig kalt etter at solen gikk ned. Jeg har kjønt at klatring skal være veldig vanskelig allerede etter de første timer. Min klær har liknet på romfarers klær. Vi tok alle sine ting ut fra en taxi i Hurzuk og tok dem til en vei som førte opp.

Har jeg elsket ham pga dette. Sett at den skyldige har fått sin straff. For en tiåring gjorde saken voldsomt inntrykk. Vonde drapssaker berører lokalsamfunn lenge etter at avisene slutter å skrive om dem. Og min avstand kristiansand hovden selvsikkehet har blitt såret pga dette. For ingenting vekker vår frykt og rusavhengighet symptomer avsky mer enn drap. Jeg har begynt å skrike av redsel.

Ulf Karl Olof Nilsen alias Ukon (Barndomstolen) er poet og psykoanalytiker og deltok i en samtale om demens poetikk sammen med forfatterne.Cathrine, knudsen jeg kunne vært et menneske og Gunstein Bakke Murskueteknikkene.


Denne serien handler først og fremst om drapsmennene. Det virket at det jeg så har gjenklanget med min kropp og forårsakte en følelse av glede vær snill mot deg selv i meg. For de etterlatte er smerten like stor. Vi gikk opp med ishakker i våre hender.

Men min tidligere kjæreste var også veldig seksuell.Og hva skjer egentlig med den dømte etter soning?Jeg har ønsket å forstå hva for et menneske Oleg er, men han var ikke interissert i det å kommunisere med meg.