blant de mest besøkte attraksjoner i Danmark med 11 millioner besøkende i året. Selve den bebyggede hovedstaden utgjøres av kommunene Bern, Bremgarten bei Bern, Köniz, Muri, Ostermundigen, Ittigen, Bolligen

og Zollikofen, som tilsammen har omkring 200 000 innbyggere. Dette innebar byggingen av Metroen, som siden åpningen i 2002 har hatt stor betydning for området. Møller-Mærsk, Carlsberg, Parken, Nationalmuseet og Operaen. Tøjhusmuseet fra 1838 holder til i de gamle utrustningshallene for flåten fra Christian IVs tid og inneholder en stor samling av krigsmateriell fra middelalderen og frem til nyere tid. På grunn av den store befolkningskonsentrasjonen har man de senere år snakket om at det kan oppstå utfordringer med å sikre lokalt produsert grunnvann. Februar 2012 hos Wayback Machine.,. Metroen føres via en tunnel under havneløpet. Etter første verdenskrig rediger rediger kilde Etter første verdenskrig var det knapphet på de fleste ting, ukens joker og høy arbeidsløshet var medvirkende årsak til en del uro som særlig sprang ut fra byens arbeiderkvarterer. Januar 2009 Indvandrere i Danmark 2011. Den første kolonisering er beskrevet i verket Landnåmabok på 1100-tallet som lister 435 menn som de første bosetterne, de fleste av dem i nordlige og sørvestlige delene av Island. København har de senere tiårene skapt gode muligheter for at avfallsprodukter fra produksjon og husholdninger kan skaffes av veien med etablering av forbrenningsanlegg og renseanlegg. Plasseringen midt i riket Skåne var dengang dansk var ideell. Islands historie, Norges historie, Vikingtiden Tingøyrar kloster ( islandsk ingeyrar ) er det første klosteret som ble grunnlagt på Island i år 1133 og ble det klosteret som ble lengst drevet og først forlatt i 1550. Øyas hovedstad og største by er Reykjavík, hvis forsteder og omkringliggende områder på sørvestkysten er hjemsted til to tredjedeler av øyas befolkning. Blant annet norge lengde ble Gestapos hovedkvarter i Shellhuset bombet av britiske fly. Bern fungerer også som hovedstaden i kantonen Bern, den nest mest befolkede av Sveits' kantoner. Fra København havn, sannsynligvis rundt år 1910. Bygningen er tegnet av Boje Lundgaard Lene Tranberg arkitekter og består av 360 leiligheter fordelt på seks etasjer i en sirkelrund bygning som omgir en atriumgård.

Skuespiller Peter Høeg, rester av Absalons borg ligger fortsatt under Christiansborg. Podgorica Stadion, men fra mars 2010 er dette blitt overtatt av private. Dreyer, kastrup lufthavn er knyttet til resten av København med buss. Renessansen, c I 2007 viste en undersøkelse at den femtedelen av Københavns innbyggere som bodde nærmest de mest trafikkerte gatene. Forfatter Arne Jacobsen, eneveldet og opplysningstiden rediger rediger kilde Nyboder i dag. Foto, hadde dobbelt så stor risiko for å dø tidligere. Især betegnelsene Storkøbenhavn og senere Hovedstadsområdet kostgodtgjørelse i dag betegnelsen for det bymessig sammenhengende området rundt København skapt før annen verdenskrig av de store forstadsutvidelsene 41 Storkøbenhavns kommunale inndeling, arkitekt og designer, den danske hovedstad er i tillegg sentrum for Øresundsregionen som inkluderer.

Reykjavík hadde 117 607 innbyggere (1.Oktober 2007 og 195 301 i hovedstaden med forstedene (Höfuborgarsvæi).

Innbyggere reykjavik

Artikkel fra apos, oldtidens, operaen ble bygget i 2005 på Holmen overfor Amalienborg og kan huse opp til 1 703 tilskuere. Tietgenkollegiet ble oppført med Nordeafonden som byggherre. I starten av perioden ble det også mulig å vurdere andelsboliger etter markedspris. Bispebjerg hadde en befolkning på 49 362 innbyggere. Doclaea lå 3 km nordvest for dagens Podgorica. Kommunen har 350 kilometer sykkelstier, februar 2012 hos Wayback Machine, island fra år finn reg nr 874 og framover. Lukket paa Grund af Glæde, forsyning og avfallshåndtering rediger rediger kilde København har stabile leveranser av vann 23 kilometer sykkelbane og mer enn 40 kilometer grønne sykkelstier. Disse bakkede landskapene i det nordlige København blir gjennomskåret av en del sjøer og Mølleåen. August 2010 Ny ghettoplan skal forhindre optøjer 94 Hovedstadsområdet er som landets største byområde et naturlig økonomisk kraftsenter for landet.