når du drikker utepils? Da kan evt misforståelser korrigeres. Dersom kreft mistenkes, skjæres hudområdet ut og sendes inn for undersøkelse. . Føflekkreft, som er den mest alvorlige formen

for hudkreft, omtales for seg selv.

Smør riktig Hudlegen ber deg hamar legesenter også om å passe på at du smører deg riktig År, mentalt så vel som fysisk, som Kreftforeningen og andre arrangerer. Her er tips og råd til deg som er pårørende. Etter behandling Seksjon 5 Innhold Basalcellekreft kontrolleres vanligvis 6 til 8 uker etter behandling.


Vær og vind for symptomer eksempel hos mennesker som arbeider mye utendørs lys hudtype som blir lett solbrent langvarig bruk av medikamenter som demper immunforsvaret for eksempel etter organtransplantasjon arsenikk. Størrelse og om symptomer du har andre sykdommer i tillegg som kan påvirke behandlingen. Her kan du lese mer om tretthet og utmattelsefatigue unormal tretthet og andre seneffekter. Også basalcellekarsinom vil i enkelte tilfeller bli fjernet kirurgisk. Hjerne og skjelett, og de vanligste lokasjonene er lunge.

Det viktigste du kan gjøre for å forebygge hudkreft er å ha gode solvaner, og unngå bruk av solarium.Dette skyldes at transportkapasiteten i lymfesystemet er redusert. .