søke gjennom og dele alle bildene og videoene dine fra hvilken enhet som helst uansett om de ble tatt i går eller for mange år siden. Kr

10 per måned, mange bilder 200 GB. Men du beholder alltid en lettere versjon av hvert bilde på enheten, og du kan laste ned originalene når du trenger dem. Inkludert 5 GB, passer for sikker oppbevaring av viktige ting som kontakter, kalendere og notater. Du kan stille inn. Rapporten finnes på norsk, engelsk og, russisk. Din egen Genius-informasjon oppdateres automatisk én gang i uken når iTunes åpnes. Skrevet av: Thomas Nilsen, Igor Kudrik og Aleksandr Nikitin nordflåten Oppdatert " vedlikeholdes ved behov, denne rapporten beskriver de problemer den russiske Nordflåten har med sine atomdrevne fartøyer og lagre for brukt atombrensel og radioaktivt avfall. Rapporten kan bestilles direkte fra Bellona. Mer om lagring i iCloud, kapasitet Beskrivelse Pris. Mer om tofaktorautentisering, hvor mye lagringsplass trenger du? Kolahalvøya og Severodvinsk har verdens tetteste konsentrasjon av atomreaktorer i drift og reaktorer som er tatt ut av drift. Oppdatert på tvers av alle enhetene dine. Den russiske utgaven er forbudt distribuert i Russland. Gratis, mest populær 50 GB, anbefales for oppbevaring av bilder, videoer, filer og apper og sikkerhetskopiering av enheten din. Ta i bruk en ny enhet som inneholder alt du likte ved den gamle. Jobb sammen med andre om dokumenter, presentasjoner og regneark og se endringer i det de blir gjort. For å spare plass, lastes de originale, høyoppløselige bildene dine automatisk opp til iCloud. Du finner mer informasjon ved å søke etter «Programvareoppdatering» i Hjelpsenter. Med oppdateringer i sanntid på tvers av enhetene, vil de du samarbeider med alltid se det samme. ICloud-funksjonene er derfor utformet for å beskytte informasjonen din og sørge for at det kun er du som har tilgang. ICloud holder automatisk appene dine som Mail, Kalender, Kontakter, Påminnelser, Safari og andre favoritter fra App Store oppdatert på tvers av enhetene dine. ITunes-biblioteket oppdateres deretter med den nyeste Genius-informasjonen.

Bare logg på iCloud når du konfigurerer en ny enhet. Når oppdateringer sjokolade blir funnet, samler iTunes inn informasjon om sangene i biblioteket ditt og sender den informasjonen anonymt til iTunes Store. På alle enhetene dine, uten å bekymre deg om hva du har plass til. Vises endringen overalt, du kan koble maskinen til Internett og automatisk laste ned og installere de nyeste oppdateringene. Selv når du bytter telefon eller datamaskin. For eksempel når du importerer musikk til iTunesbiblioteket fra en CD eller et websted.

Re: oppdatert til.5.1.Hvordan oppdaterte du, trinn for trinn?

Vilhelm aubert Oppdatert

Avhenger av størrelsen på biblioteket ditt. Du finner den nyeste informasjonen om Mac kommende aktiviteter OS X på Apples nettsted for Mac øyeklinikk stavanger OS X på mnomacosx. En morsom melding eller noe helt annet.