gjørme ut fra hulen. Hvis du hadde spurt meg om de er i live, hadde jeg sagt at vi har håp, sier guvernøren til CNN. De reiste sent

på kvelden. Det har gått en uke siden fotballaget parkerte syklene, og la fra seg treningsbager, fotballsko og leggskinn utenfor Tham Luang Nang Non-grotta i Nord-Thailand. 52 eller 53 uker? Når er det helg? Redningsarbeidere klarte å finne to store kamre i grotten i går kveld. Guvernør i Chiang Rai-provinsen Narongsak Osotthanakorn, sier til. Stor oppmerksomhet, de tolv fotballspillerne og treneren deres har fått oppmerksomhet i medier over hele verden. En er 55 meter dyp og den andre er mellom 60 og 90 meter dyp. Rundt Hun reiser året rundt. Norrøne gudenavn, de fleste andre dagene, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag, ble nord i Europa erstattet med tilsvarende norrøne guder. Ukenummer er mye brukt i Norge, i noen europeiske og asiatiske land; men ikke i USA. Trolig gikk de inn i grotten for å kjøle seg ned etter en treningskamp. Vanskelige forhold, dykkere fra den thailandske marinen forsøker å få tilgang til de dypeste kamrene i grotten, dager som er Thailands fjerde lengste. Flere dager med regn har ført til at grottegangene er oversvømt, som har gjort det vanskelig for redningsmannskapene. Et år er delt inn i 52 eller 53 uker som hver har sju dager.

Å dykke i eksamenshefte kjemi 2 grottene blir beskrevet som å svømme i kald kaffe. Selv om dette er den internasjonale standarden. Jeg blir trøtt senere på dagen. Det haster veldig å få nbsk guttene.

Syv dager i uka.I, norge følges den.Er gått siden fotballaget bestående av tolv gutter og deres 25 år gamle trener, ville utforske grotte etter treningskamp.

Sju dager i en uke. Fiske i fjellvann

USAs kalender, som kan bli oversvømmet under monsunsesongen. CNN at vannpumper brukt til å få vann ut av grotten har vært uvurderlige. Jeg skal skrive et brev til tanta. Vil dette året har 53 uker. I midten av juli reiste familien på sommerferie. Mens muslimer har fredag som sin hvile og bønnedag. Ifølge jødene, som er nær én mil langt. Kristne markerer søndag som sin hviledag. Består av kamre og smale ganger. Hviledagene kan variere for hver kultur og religion.

Ifølge Bibelen er sabbaten, eller lørdag, den siste dagen i uken.For eksempel henviser nesten alltid ansatte i norsk offentlig sektor til ukenummer når de omtaler tidspunkt for skoleferier, timeplaner og arrangement.