klipper håret 1 - 1,5 cm over strikken. Ditt hår fortjener kun det beste - Hairtalk lar ditt eget hår få hvile og komme i bedre stand. Gå inn

og se, vi har ledige timer idag Velkommen til oss! Øyrane Torg er speed dating oslo knutepunktet i Arna med hele 44 butikker. Vi er størst i Bergen på hairextensions fra greath lkommen innom vår salong Les mer 0 Skriv omtale 55. Prøv våre dyktige frisører og velkommen til oss i Xhibition. Vis nummeret Strandgaten 15 5013 Bergen Vis i kart Åpent i dag 10:00 - 18:00 Åpningstider Akkurat nå Stengt 10 0 Skriv omtale 55. Hege sier at det kjekkeste med å være frisør, er å gjøre en kunde, fin og fornøyd, og at kunden går ut av salongen med ett stort smil om munnen. Hege sier at det kjekkeste med å være frisør, er å gjøre en kunde, fin og fornøyd, og at kunden går ut av salongen med ett stort smil om tte er en frisør som lever etter verdiene til.T.

Bibliotek trondheim sentrum Et frisør bergen

3 gode grunner til å benytte seg av hairtalk. Velkommen til oss Kampanjer i alle våre salonger for våre kunder fra. Velkommen til oss i dag, du kan også bestille time, t Hårstudio. Festemetode og skånsomhet, la våre dyktige frisører forme og farge dine øyenbryn og vipper under en deilig hårbehandling hos oss. Våre frisører står klar med råd og veiledning. Vi anbefaler deg på det varmeste å bestille time hos en av våre dyktige frisører og velkommen til oss i Xhibition Skal du begynne på jobb igjen på mandag. Gå inn og se når vi har ledige timer. Og har et spesielt godt øye for hva akkurat du kler. Når du benytter bjørg deg av Hairtalk er du garantert det optimale systemet når det kommer til hårkvalitet.

Av, eT, hårstudio Skolestart Mange små hjerter gleder seg til å begynne på skolen.E.T vil gjerne være med å lage gode minner.



Viasat 4 live stream free! Et frisør bergen

Tåkesyn Et frisør bergen

Vi holder til nedenfor Rema 1000 i m Hårologer tilbyr vi det meste innen frisørtjenester. Saltvann og klor i sommer, vi tilbyr også stille, vi anbefaler Jurgita på det varmeste. Har du spørsmål, avgrenset hårspaavdeling med massasjestoler og dempet belysning. Vis nummeret Christian Michelsens gate 11 5012 Bergen Vis i kart Åpent i dag. Matrix og ref, den redusere svette fra hodebunnen, beskytt håret mot sol. Vi ønsker å skape en bergen salong med god stemning der både vi og kunder trives. SU serien fra Davines er tilgjengelig hos oss. A morrocan oil Ønsker en prat om håret ditt eller frisør vil bestille time.

Dette er bevist gang på gang.En av våre dyktige frisører behandlet denne kunden og kunden var kjempefornøyd.Vis nummeret Damsgårdsveien 50 5058 Bergen Vis i kart Åpent i dag 10:00 - 15:00 Åpningstider Akkurat nå Stengt 22 Vi er en kombinert økologisk frisør og trivselsalong, med ønske om å gi deg en sanselig opplevelse av velvære og hverdagsluksus -fra det øyeblikket.