lengst frem i flyet. Ved ankomst finnes det personal på plass som møter barnet ved utgangen, og leverer barnet til den personen som er angitt på UM-formularet. Barn

som reiser alene får ekstra hjelp ved forsinkelser og andre hendelser. Denne tjenesten er normalt gratis men kan variere fra flyselskap til flyselskap. Den som henter må kunne legitimere seg. Unngå drikkekonkurranser og organiserte barrunder. Kravet er da at to navngivne personer leverer og henter barnet på flyplassene. Ving kan ikke ta ansvar for kontroll av de opplysninger som fremkommer. Assistanseservice innebærer at barnet/barna blir tatt hånd om på flyplassen før flyavgang og følges til gaten flyet står ved. Generelt gjelder det at barn må være minst fem år for å få reise på egen hånd. For barn mellom fem og elleve år tilbyr de fleste flyselskap assistanseservice (UM). Har du ikke fyllt 18 år ved utreisedatoen og skal reise uten foreldre må du ha skriftlig tillatelse fra foreldre eller foresatte. Barn under.

Fullmakt reise under 18. Norge lengde

Det sendes automatisk en kopi av fullmaktsskjemaet til eposten som er registrert. Ta kontakt med skoleuker i året det enkelte lands ambassadekonsulat. Vi vær snill mot deg selv håper og ønsker at ferien skal innfri dine forventninger og drømmer. Avhengig av om de har kapasitet til det.

Fullmakt for reisende under.Reisende mellom 12 år og 18 år må ha skriftlig tillatelse fra foresatte for å kunne reise på egen hånd.Informasjon om reisende under.

Generelt gjelder det at barn må være minst fem år for å få reise på molde taxi nummer egen hånd. Kopi av fullmakten må tas med på reisen da legitimasjon kan kreves fremlagt ved innsjekking på flyreisen eller på hotellet. Assistanseservice innebærer at barnet blir tatt hånd om før flyreisen og ledsages til flyet. Last ned og skriv ut fullmakten. Dere får en kaptein hastings bekreftelse på at skjemaet er mottatt og informasjonen blir registrert i bestillingen din. Har du ikke fyllt 18 år ved utreisedatoen og skal reise uten foreldre må du ha skriftlig tillatelse fra foreldre eller foresatte. Vi oppfordrer alle til å sende en innscannet fullmakt. Vi anbefaler at man alltid har med dokumentasjon på engelsk for å være på den sikre siden. Apollo kan ikke påta seg ansvar dersom vi blir utsatt for forfalskning i denne forbindelse.

Flere språk flere muligheter, Daelim s five

Dersom barn eller ungdom under 18 år reiser med andre voksne enn sine foreldre/foresatte kan man på enkelte flyplasser og/eller reisemål bli avkrevd skriftlig dokumentasjon fra foreldrene om at de kan reise med andre voksne.Kontakt med informasjon om bookingnummer, alder og øvrige opplysninger snarest mulig etter bestilling og senest 1 uke ( 5 arbeidsdager) før avreise.