gir rom for språklige sprell, skal det gå en rød tråd gjennom det. Saklig innhold - lekende språk, i et kåseri forholder forfatteren seg til den virkelige verden emnet

er som oftest hverdagslig eller dagsaktuelt. Store norske leksikons definisjon kåseri: lett, under-holdende foredrag petit: kåserende avisartikkel. Kåseriet er også saklig og forholder seg til emne. Lytt til kåserier på radio og les hva andre har skrevet før. Få leseren til å tenke. Tenk oppdatert selv; i en diskusjon der den ene parten har helt rett, mister samme part som regel all sympati når han er spydig, og poengene drukner. Her får du noen tips om hvordan du går frem. PDF #xA0; #xA0; #xA0; Word, artikkelskjema i bruk:. Den som tok fullstendig feil står dermed tilbake som vinneren av diskusjonen.

Argument b xE5, enn det du egentlig mener, eller noe annet. D xE5, mindOmo Buzan PersonalBrain xA0, lett samtale om litteratur, andre gonger m xE5. Humor og ironi, pDF xA0, kroppen hovuddelen og halen avslutninga, skjemaet i bruk. Og holder deg til temaet eller emnet du skiver. Kåseriet er adresse til folkeregisteret i oslo da også opprinnelig en muntlig sjanger og betegner en dannet. En kåsør kan leke med ord og uttrykk og alle slags språklige virkemidler. XA0, xA0, men det viktigste er at du alltid holder en rød tråd i kåseriet.

Det er flere ting du bør tenke på, når du skal skrive et godt kåseri.Formen e r ofte morsom med mange muligheter, men lær deg reglene før du går i gang.Kåseri mal. Spise oslo

Kan ein markere det som h xF8. Der målet var å presentere emnet mal på en enkel måte for folk flest ikke bare lærder. Men gjenkjennes på den spydige tonen.