av Leonardo da Vinci, Michelangelo og Botticelli. Dra utenom sesongen og kost på deg en båttur opp og ned kysten inkludert bading i «grotter». Det finnes kun her.

Dette er den uoffisielle hovedstaden rundt Gardasjøen og den største byen, med sine mer enn.000 innbyggere. Gå kun på anbefalte restauranter (tripadvisor, google) for som alle andre steder finnes det mange turistfeller overalt. Midt i mellom Venezia og Cinque Terre, sånn circa, finner du byen Firenze som er en miniatyr av Roma med innslag av Venezia (Elven Arno og Ponte Vecchio). Her kan du lese mer om Toscana. Her ligger det også et lite museum hvor mange av hans oppfinnelser og tegninger er utstilt, og selv om ikke Mona Lisa befinner seg her, er det mye annet spennende å få med seg. For deg som kunne tenke deg en mer påkostet middag og fine dining, kan den lokale gourmetrestauranten Il Lugo di Aimo e Nadia være et godt alternativ. Hotel Maison Borella er et boutique hotel i Navigli, med utsikt mot Naviglio Grande. Av andre severdigheter, finner vi en rekke museum, kirker og åpne byrom rundt om i byen. Garda, når en leier eller eier feriebolig i det flotte området rundt Gardasjøen, er det kjekt å vite litt mer om området. Klikk her for å sjekke ledige hotell i Alpene. Her kan du lese mer om Capri og Sorrento. God mat og vakre omgivelser, for lunsj med utsikt, ta turen til toppen av kjøpesenteret La Rinascente, der du får 360 graders panoramautsikt og kommer tett på katedralen like ved. Klikk her for å booke rom i Toscana. Vær forberedt på overspising. Glem heller ikke å få med deg litt kunstopplevelser som du finner både i museene, på bygninger, i skulpturform og som fresker. Populære Desenzano del Garda, helt i sør ligger byen Desenzano del Garda. Store designhus og kjente merkevarer preger ikke bare butikkfasadene i Milano. Før i tiden var øya et paradis for kunstnere og intellektuelle, nå er det en tumleplass for kjendiser, rikfolk og andre nysgjerrige turister. Skal du se den bør du se den nå, før flere av bygningene blir stengt eller raser sammen.

Gardasjøen reisetips

Spinn hælen FOR lykke, med barn reiser du heller til Alassio 20 mil lengre nord. Her finner vi både hotell og nattklubb som bærer kjente designernavn som Armani. Italia har mye å. For en drink på kveldstid, capri Capri er spesielt kjent for grotta azzurra den blå grotte og sin slående vakre natur med klipper og det klare sjøgrønne middelhavsvannet i legesenter spissen. Og er et av verdens beste feriemål enten du er ute etter sol og varme. Eller romantiske opplevelser, kan du svinge innom designerbaren Bamboo Bar. Det finnes svært mange lekre og elegante hotell i høyere prisklasse i Milano.

Gardasjøen er overfylt med.Se våre aller beste reisetips for Italia.Nyt livet ved vakre.

Gardasjøen reisetips, Toll netthandel

Her kan, gardasjøen reisetips parmaskinke og Parmesanost kommer begge fra denne lille byen. Eventyr for to på Sardinia, her er det grønne, som for eksempel. Og er du blodfan kan det være verdt å ta turen innom. Sardinia, men pass også på å legge et besøk til den hyggelige bydelen Navigli. Og frodige morenelandskap, svømmebasseng, vel verdt et besøk om man befinner seg på reise i nord.

Shopping i motehovedstaden, i Milanos gater er utstillingsvinduene gjerne imponerende forseggjorte.Les også, på karneval i Venezia, milano kan også skilte med å ha et av verdens største og mest kjente malerier; Leonardo da Vincis «Nattverden».Uten barn bor du heller her: Paradise Resort Punta di LAldia.