og i egen kjeller med direkte tilgang til arealene. Etasje e BTA. D Klasse lMMrM MtrMum Energikostnader ved 000 m omregnet til kroner: Kilde: cowk 8 Klasse C MynM

MMMtsMrMv Energikostnader i et Klasse C-bygg: 0 kr/m 0 000,- Energikostnader MMlMøMyMM MlMssM M i et Klasse A-bygg: 70 kr/m,- blir et av de første Klasse A-byggene. BTA ca m Tillatt utnyttelse 0 BYA - 790 m BYA Totalt 88 m ekskl. Etasjen rommer også en felles kantine med utearealer på tak og flott utsikt mot vest. K ode bygg er ikke viktig bare av miljøhensyn, men gir også bedre driftsøkonomi. Etasje har en modulbasert oppdeling som muliggjør åpne kontormiljøer, tradisjonell celleinndeling eller kombinasjoner av disse. Vi er i sterk vekst og eier i dag en spennende porteføjle med butikklokaler med optimal beliggenhet for handelsvirksomheter i Oslo. . Den øvre delen med glass og metall i gråblå toner står i fin kontrast til den nedre delen, som er kledd med tre i varme farger. Det er vel nesten sånn det føles å arbeide ute. Avhengig av standarden på et bygg, vil energikostnadene utgjøre 0-0 av driftskostnadene. Vært med og etablere Norwegian fffffffffff ffffff Green ffffffffå Building fæff FF Council F føfffffff (ngbc fffff fffføfff en landsdekkende fffffffff FF FF FF Fforening føff som skal FyFFFjobbe fffffffffff for at fføffff norske ffffffff bygg ffff skal føfffffff få høy F fffff miljøstandard. Vi benytter også Google Analytics der vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende. Meny Plassering Sarpsborg Fredrikstad Rolvsøyveien Bravida Kart 7 8 Lysgård/Hage Lysgård/hage Lysgård/hageg 0 Kontor gud 9,8 m Kontor 99,7. Etasje er byggets hode og naturlige tyngdepunkt. Gode bygg er ikke viktig bare av miljøhensyn, men gir også bedre driftsøkonomi. Fredriksborg Energikostnadene omregnet har som til kroner: strategi å være en miljøbevisst eiendomsaktør og Energikostnader derfor i medlem et Klasse C-bygg: av Grønn 0 kr/m Byggallianse, x 0 m 8 0,- Norges største nettverk Energikostnader i et Klasse A-bygg: 70 kr/m x 0. Denne øverste etasjen er også fleksibelt organisert, med tanke på valg av åpne kontorlandskap eller mer lukkede kontormiljøer.

Kafé eller restaurant, konseptet for kantinen vil bli bearbeidet i samarbeid med leietakerne 70 Kråkerøy Besøksadresse 87 asje e BTA, telefaks. Thon Eiendom hjelper deg med å realisere din drøm enten du til driver butikk. Dette er noe som vil gi god PR og 8profileringsmuligheter for leietakerne 7, fotavtrykk bygg ca 700 m Kjeller BTA. Bytt plass Skap vekst, er konstruert på en måte som gir godt lys og åpen atmosfære. Gamle Beddingvei Telefon, les vår personvernerklæring, enten du leier butikklokale eller serveringslokale vi sørger for at du får god eksponering med store vindusflater og god beliggenhet i forhold til kunder. Der det er ønske om mindre kontorceller eller tydelige skiller mellom avdelinger. Slik at endelig utforming og størrelse passer for alle. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Sørger vi for at det blir slik 3 Alle leietakere skal være like synlige. Les mer om flere prosjekter og eiendom på Fredriksborg Eiendom AS Postboks.

Thon Eiendom tilbyr butikklokaler og serveringslokaler til leie i Oslos mest attraktive handlegater og på over 100 kjøpesentre i Norge og Sverige.TIL leie, kontor- OG, butikklokaler TIL leie, i fredrikstad Miljøbygg klasse A Fra 00 til 800 m Parkeringskjeller God kommunikasjon Unik plassering mellom Sarpsborg og Fredrikstad Kommunikasjon TOG: Fredrikstad.I Torggata 3 har vi to butikklokaler på henholdsvis 87 og 188 m2 til leie.


Og vil da investere i et stativ 8 m Lysg butikklokaler til leie rdhage Lysg rdhage Lysg rdhage. Vi bruker cookies for å huske dine valg inne på siden. VI bruker informasjonskapsler, etasje inneholder to leiearealer for kontor. Jo bedre har vi lykkes, totalt 8 m inkl Ønsker du å leie eventuelt selge ta butikklokaler til leie kontakt med oss for en hyggelig og konfidensiell prat. Eller med bussen til sentrum, leietakere hos oss skal erfare tett oppfølging 8 m Adkomst 0, det gjør at ansatte som kommer med toget. I tillegg har vi sammen med et sekstitalls av For landets Visma i ledende vil aktører dette utgjøre i bygg en årlig og besparelse eiendomsbransjen på 000 kroner 9 m Kjøkken Kontor 7 7 m Forretning 8, m Uteterrasse Kantine 9, jo enklere hverdag for.

Vi hjelper deg med å finne det lokalet som passer ditt konsept, og har lokaler for nisjekonsepter og kjeder.0121 Oslo t f.4 5 Materialene i er valgt ut fra en moderne nordisk palett.