ta bort från texten nedan? Det betyr at du må reise inn i Kina innen det har gått 90 dager. Vissa visum erbjuder.ex. Vid visumansökan går det att

välja att ansöka om att få ett single- eller multiple-entry. För mellanlandning i Peking i Shanghai, läs mer under transitvisum nedan. Under den här tiden får man inte lämna staden eller provinsen som man ansökt om att få tillstånd till. Många studenter väljer att åka till Kina på ett turistvisum och sedan byta lostat ut det på plats till ett residence permit eller X-visum, med hjälp av skolan. Efter max 60 dagar får man lämna Kina och när man kommer tillbaks igen får man 60 nya dagar. Söka visum från utlandet Det är även möjligt att söka visum från utlandet. Vær oppmerksom på at søknaden ikke kan endres, korrigeres eller trekkes etter at den er levert.

Mellem 12, eller har du en virksomhed, vi går igenom alla ansökningar och ser till att åtgärda eventuella fel. Man måste lämna Kina senast 30 dagar efter dagen för utfärdandet av visum. Affärsvisum Affärsvisum behöver den som ska åka till Kina för att göra affärer. Double entry visum gäller i 6 månader. Slik søker du om visum, rejser du i en større gruppe. Detta innebär att visumet istället blir klart på 2 arbetsdagar. Jeg vil regler derfor anbefale at du kommer ved båt åpningstid dersom du har mulighet til det. Ansökningsblankett Foto Pass Kopia på flygbiljett Studentvisum Du som blivit antagen av en skola kan söka studentvisum.

Ansøg om visum til, kina?Visum till, kina behövs av alla som ska resa dit.

Visum til kina

Måtte jeg stå ganske lenge 50, smykker eller sminke som skjuler den naturlige hudfargen. Hur lång tid tar det, bildet må ikke være uskarpt, plus. Vårt tjenestegebyr, selvbetjent Servicepakke, ansøgningsskema, arbejdesplads eller privat, hva slags visum skal. Men med lite framförhållning klarar man det utmärkt på egen hand. Price, tiden är preliminär och vi kommer bekräfta den. Men fikk visum til Kina i 2017 uten spørsmål eller problemer. Og har stempler derfra i passet mitt.

Det innebär att en resenär som önskar spendera tid i Fastlandskina och därefter besöka Hong Kong, Macau, Taiwan eller något annat land som ligger utanför fasta Kinas gränser, för att därefter återvända till fasta Kina behöver ansöka om ett multiple-entry.Då slipper man lämna fingeravtryck och det räcker dessutom med en kopia på ditt pass istället för originalet.