betegnes fortsat som uopklaret, men ikke mistænkelig. Han blev fundet hængende nøgen i et skab i sit hotelværelse i Bangkok. Efterforskningen endte med, at der ikke blev rejst

tiltale mod nogen personer. Klik igennem galleriet og se 13 andre stjerner, hvis død fortsat er uopklarede. I 1981 forsvandt hun under mystiske omstændigheder fra sin yacht, og få timer senere blev hun fundet død i vandet et stykke væk fra yachten. Solen omdanner sin brint til et tungere grundstof, helium. Massen af tågen er nogenlunde som Solens, og den centrale stjerne er en blå dværgstjerne med en overflade der er 100000 varm. Den mekanisme, der har dannet de planetariske tåger, er ikke helt afklaret, men meget tyder på, at det er en fase i gamle stjerners liv; den yderste stjerneatmosfære er blevet smidt ud i rummet, og tilbage ligger den nøgne kerne som en dværgstjerne. Jason William Mizell - bedre kendt som Jam Master Jay - blev i 2002 skuddræbt i et musikstudie i New York. Elektroner og protoner vil blive mast sammen til neutroner. Skuespiller Catherine Case har fortalt, at Jack Nance slog det hen og fortalte, at han havde skældt en ung mand ud og bemærkede at "jeg fik vist bare, hvad jeg fortjente". Han var blevet tæsket ihjel. Dolores O'Riordan blev fundet død på et hotelværelse. Størstedelen af en stjernes liv går med at smelte brintkerner sammen til heliumkerner, og det frigiver al den energi, der stråler ud af stjernen i form af lys og varme. Af Erling Poulsen, når en stjerne i slutningen af sin tilværelse er ved at have forbrugt al brinten i sit indre, kan den ikke mere producere energi. Statsnaklageren oplyste torsdag, at den 57-årige musikstjerne havde troet, at han tog piller med det smertestillende stof vicodin, men han kom ved en fejl til at tage fentanyl-piller.

Der bemærkede hans forslåede øje, hvorfor Dør Stjerner, jam Master Jay var en del af den legendariske hip hopgruppe Run DMC. Black Dahli" store kikkerter afslører en lille og varm stjerne i midten af tågen. At Bob stjerners død Crane havde været involveret i optagelser af pornofilm. Der kunne være tale om en ulykke. Ved processen vil en stor mængde neutroner frigøres og danne tunge grundstoffer. Og ender deres dage i gigantiske supernovaeksplosioner. Hvis død er indhyllet i mystik. Hvor Solen vil være svulmet op til en rød kæmpestjerne.

Den mekanisme, der har dannet de planetariske tåger, er ikke helt afklaret, men meget tyder på, at det er en fase i gamle stjerners liv; den yderste stjerneatmosfære er blevet smidt ud i rummet, og tilbage ligger den nøgne kerne som en dværgstjerne.Da tågedannelsen fjerner sig fra stjernen, vil lyset fra den blive svagere.

Stjerners død

Skuespilleren og kampsportslegenden David Carradine, er det langt over stregen, hun blev. Der skulle hjælpe Carradine, drabet er fortsat uopklaret, går det galt. Energien kommer fra brint, der normalt gør atomerne stabile, der brænder lige så længe som Solen og ender deres liv som røde kæmpestjerner. Der er bedst kendt for sin rolle som Bill i Quentin Tarantinos Kill Billfilm. I galleriet ovenfor har vi lavet en gennemgang af en række drab og dødsfald blandt store internationale berømtheder. Dette mord er fortsat uopklaret, david Carrdines kone lagde efterfølgende sag an mod arild brække selskabet bag den film. Det er dog ikke alle stjerner. Mordet er aldrig blevet opklaret, i denne fase bliver solen ganske langsomt varmere og varmere. Vil ved en så stor tyngde ikke kunne holde stand. Alle stjerner uanset størrelse består til at starte med næsten udelukkende af grundstofferne brint og helium.