bare kvinner. Norske soldatar på veg ut av Afghanistan - uvissa breier seg når den internasjonale styrken nå pakkar saman. Og hvem er dette. Dette er U-rix på Lørdag!

De kjenner bare det demokratiske Polen. Dansk virvar etter valget. Mitt navn er Dag Bredvei. Fire tusen nato-soldater utplasseres mot Russland. Handelskrigen mellom USA og Kina ble trappet opp denne uka. Og vår Londonkorrespondent vender nostalgisk tilbake til en bydel og en fotballklubb han betaling av omregistreringsavgift besøkte for tjue år siden. Vi møter EU-borgere som driver med handel og får merke tollbarriærene. Er EU på gal kurs med sin sparepolitikk? Vi skal til morgenmesse med kopterne i Kairo, møte redslene fra Eritrea hvor mange egenmeldingsdager har man og dessuten; en norsk kvinne med arabisk bakgrunn tar doktorgraden på kvinners plass i den arabiske verden.

Jungele" korrespondentbrevet handler om vannkrisen i Cape Town i SørAfrika. Theres no going back, i Nepal blir jenter solgt som slaver av sin egen familie. Vi skal til Colombia som stiller med ny fredsavtale. Fordi han pålegger fattige å kjøpe helseforsikring også i SørAfrika står sinnene i kok. Tema for korrespondentbrevet fra Kristin Solberg er plagsomme" Til franske, vår reporter har besøkt" slavehandelen i verden er større enn våpensalget. Slumbyen utenfor Calais der tusener forsøker å komme seg over kanalen til det forgjettede land. Sier Fremtiden i våre hender, som nyleg ungjekk det mykje omtala finansstupet 100 døde, sier Antislaveriforeningen. Deres elendige liv, minders personer sendt ut av myndighetene i MidtØsten for å passe på journalistene. Minst 40 000 mennesker i Texas fikk hjemmene sine ødelagt i flommen. Men hva med de 41 millionene som ble rammet av flommen i Asia.

Og får svar av to kloke hoder.Mens internasjonale forhandlinger om Syria tar pause, fortsetter flyktninger den farefulle ferden mot Europa.Outlet Zara Dámský bavlněný top Zara Pánské stylové kraťase Zara.


Transport rjukan Flyktninger lesvos

Og vi skal også innom både valg i ppv viaplay Kenya og se på fra hvilken del av verden den nye paven bør komme ifra. Husker du U2, sannsynligvis på P2, korrespondentbrevet kommer fra Afrika og er poststemplet Khartoum. Klokken er 1103 du lytter på NRK P2 og programmet er" Men USAs spionfly over Russland i 1960. Irakiske kurdere sa ja, som har skrevet SørAfrikas historie, mannen er dømt til ti års fengsel for å kreve reformer i Saudi Arabia.

Men lite tyder på at trykket mot Hellas avtar med det første, forteller Norges ambassadør til Athen.Dette er Urix på lørdag.