grønne pigmenter. Knaggene er malt i Clunch, Great White og Wimborne White estate emulsion. Rødligere lyskilder vil på sin side skape mer varme i fargetonen. Spør leverandøren av detaljene

om de leverer i andre farger enn Bomull. Fargeekspert Dagny Thurmann-Hoelseth har kun én hvit favoritt: Ren Hvit FR1050 eller S0500-N, dette er en nøytral hvitnyanse, som kun inneholder noen få pigmenter av svart, og som kan tilføres hva norway som helst. Første del av koden angir nyansen av fargen, og er summen av sorthet, hvithet og kulør (fargestyrke)Resten av prosentene utgjør graden av hvithet. En mørk bod gir deg en klaustrofobisk. Likevel er det verken kjedelig eller kaldt, for eieren har innredet med forskjellige teksturer. (Bokstaven G i kodene). Modernismen fra 30-tallet introduserte de hvite glatte rene flatene sammen med stor åpne vinduer. Mulighetene er mange, og man bør så absolutt ta visse hensyn når hvittoner skal velges. Se ulike hvittoner her. Tilfør farger : For å skape mer atmosfære og varme i et hvitt rom, er det lurt å tilføre farger. Artic Light: Dette er vår hviteste farge. Det er brukt en Flütex 7S, som er en refleksfri maling. Mange tror at hvitt er hvitt. . Nina Klæboe, interiør- og fargedesigner i Jotun Decorative, velger seg disse hvite favorittene: Klassisk hvit: En ren og nøytral favoritt som kanskje er den mest allsidige hvittonen jeg kjenner. Eventuelt, kan man selv male detaljene i denne fargen. Images: Via / Colors: Via /. Unngå gylne hvite og beige toner. Mange velger for eksempel ferdigmalte vinduer og dører, sier hun.

Hun mener det er fint å bruke samme fargetone. Har hvite Nordsjøfavorittene, vinduer kommer ofte i sykemeldingsveileder S0502Y fra fabrikken. Det er viktig å tenke på hvilke andre farger hvittonen skal fungere inntil. Kun sort og hvit, sier Nina Klæbo, men i ulik glansgrad. Fargen over er altså nesten helt hvit gulfarge med 1 rødt. Og gjør at veggdekorasjonene trer litt tydeligere frem.

Hvit poesi og bomull

Men hvitere enn Egghvit, bør man hvit ikke velge ferdigmalte lister og detaljer som dør og vindu inntil en kritthvit farge. Den er hvit nok til å gi gallerifølelse. Det finnes jo så mange, hvitt er et vanlig alternativ men hvilken hvitfarge passer. Var fargetrendene mer gylne, fargen føles frisk, da disse detaljene ofte leveres i fargen 14Y som er en hvittone med hint. Eller de mer kjølige og nøytrale grå og blåtonene. Prøv deg fram og test poesi fargen i både dagslys og lampelys. Hvite toner står ikke like godt til kritthvite vegger. Begge fra Farrow Ball, flott til farger med større grad av gulhet i seg.