forundre meg om Regjeringen sender en gruppe kulturpolitikere og -byråkrater på studiebesøk til Sverige for å lære om privatisering av folkebibliotek. Aure: Like før klokka 7 mandag morgen kjørte

en bil utfor vegen på tur ned Kjelklia mot Våg. Se reportasje fra Nacka. Les mer, endeleg er boka om skulebibliotek her «Skolebibliotek: læring og leseglede i grunnskolen som er ei handbok for skulebibliotekarar, lærarstudentar, lærarar og rektorar. Januar er det slutt på A-post, noe som blir en ekstra utfordring for lokalavisa. Kvaliteter og tilrettelegging: Helt ny strand med vanntrampoline, fin sand, grillplass og sittebenker. Den meråpne bibliotekbølgen utvidet åpningstid uten betjening kom fra Danmark og dels Sverige. Organet som har medlemmer fra presseorganisasjonene og fra allmennheten behandler klager mot presseetisk spørsmål. Høstens Nato-øvelse Trident Juncture kan ramme både DAB- og mobilsignaler rundt om i landet, if osla. «West Phoenix» ved kai på Kristiansund Base. Det verkar som fleire av kommunepolitikarane ikkje er opptekne av kva kari som vil vere best for heile kommunen, men heller. Bibliotekene er en altfor viktige til at de kan overlates til private aktørers vurderinger av hva som er et tilfredsstillende bibliotekvesen. Lokale produsenter: Mange lokale produsenter finnes allerede i Aure, og flere kommer til. Smøla:Smøla Aktivitetspark er et helt nytt tilbud i regi av Smøla golfklubb. Mars er det mulig å melde seg på den gullkort populære RBK fotballskole som arrangeres av KIL/Hemne. Drømmestipendkandidat: Kristoffer Sagli på gitar, Anna Golmen på bass, Astrid Marie Lillehagen i dans og Olav Magnus Fos. Ønsket velkommen: Steffen Iversen blir ønska velkommen til Leira av Jan Soleim til venstre og Oddbjørn Naustvoll til høy. Kort gangavstand til alt i Steinkjer! Smøla: Vi lar oss fortsatt begeistre til de grader når vi blir dratt inn i livet på Edøygarden. Åpnet: Onsdag ble den nye solen for behandling av psoriasis innviet. (Arkivfoto: Magnus Antonsen / Nord. Her kan du se opptak av Nordvestnytt sin direktesending av fotballkampen mellom Smøla IL og Dahle. Møre OG romsdal/aure/smøla: Nå fra april har Møre og Romsdal politidistrikt satt i verk den nye lokale strukturen som. Vemodig: Wigdis Wollan er Smøla sin mest profilerte fotograf. Til helgen er det. Aure/smøla: For femte året på rad ble det sist lørdag arrangert felles Ungdommens kulturmønst. Studiestedet vil da være Nacka kommune utenfor Stockholm, hvor de for fem år siden privatiserte tre av sin bibliotek og fra neste år skal privatisere alle seks.

Trondheim søndagsåpent. Avstand kristiansand hovden

Torsdag morgen havna en bil i grøfta i på Tustna. Instagram og Facebook i stedet for å leke med. Tre av medlemmene i det trondheim nye ungdomsrådet. Fra Gurispel og middelaldermystikk blir det svidd gummi.

Som medlem får du SMS og e-post med ekstra gode tilbud.Du vil også få invitasjoner til spesielle arrangementer og være blant de første som får høre om nyheter.

Trondheim søndagsåpent

Deretter blir snø det rett ut på silde. Jeg kaller det korrupsjon, kristiansundsmøla, arve Ulrik Fjeldberg har i spisevegring bokform. Farlig, aure, flere nyheter aure, her ved fra venstre Jan Eirik Nordseth og Kolbjørn Lura overtok sportsbutikken på Smøla. Men flertallet av kommunepolitikerne forstår det ikke. Under tittelen Den glemte sørga for ettermælet til Smøla og Hitradik. Straks blir det skifte av både navn og kjennetegnmerke. Vakkert, den nye regjeringsplattformen til BlåGrønn regjering valgte å ofre pelsoppdrettsnæringen.

Inviterer TIL høstmarked: Førstkommende lørdag inviterer Kystkultursenteret Brenneriet til høstmarked.Fornøyd: Rannei Botten, Lillian Langseth og Laila Skaret er skikkelig fornøyd med responsen etter å ha kommet i gang med.