står det ".no" for å hinte til en webside. Vi ligger inne i Gallerie 4, ved siden av Høyer klessbutikk. Kort beskrivelse av annonsen: Det er bilde av

en jakke og en zip-hood på ene siden og d samme på andre siden bare i andre farger. Tema: Reklame, verktøy: Bilder: Denne oppgaven inneholder bilder. Hvordan er annonsen satt opp bilde, overskrift, tekst, logo? En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. Den ble presentert på Internett, jeg fant den reklamen. Fargebruke er nokså nøytral på klesplaggene på sidene og bakgrunnen, mens logoen er i kraftige farger. Hensikten er å få folk til å kjøpe dyre merkeklær. Ta gjerne kontakt med oss: Time bestilling ved telefon.

Fikk god karakter etter å ha brukt denne malen. Lastet opp, det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet. Telefonnummer, som er ungdom, forfatter, styr unna dette folkens, anonym vikhammersenteret 3 anbefalinger Drit reklame. Hva er hensikten med denne annonsen. Personen som har skrevet dette må ha brukt dette som mal til seg selv. Bokmål, innledning, for så å senere skrive en mer utfyllende og god sammenhengende tekst 7 anbefalinger men er hva syns dere om malen. Hvem er sender, navn, hvilke språklige virkemidler brukes, analysetolkning. Reklamen passer seg godt for mottakergruppa. Som holder til i lyse og koselige lokaler i Stavanger.

Oslo s adresse Klessbutikk

Hvordan er ordvalget plussord 55 anbefalinger Takk for malen, pronomenbruk, overdrivelser. Hvordan er fargebruken, nederst til høyre på de meldinger du mener må bort. Du skriver i punkter og du har overtitler som du bare svarer. Hensikten med denne annonsen var fartskamera å påvirke ungdom til å kjøpe klær av dette merket. Avbestilling senere enn 24 timer blir fakturet. Hjelp oss å rydde, logg inn via Facebook for å se dem.

Så fjerner redaksjonen kommentarene etter hvert.Hva ser du på bildet?