selvom du ikke MÅ vite så mye for å handle aksjer, kan det absolutt være lurt å sette seg inn følgende: Hvordan aksjemarkedet fungerer i praksis (Les gjerne.

Alt dette skal du kunne finne i dette innlegget: 3 enkle steg for å komme i gang med aksjehandel. Du lever i en verden av kunnskap som til enhver tid ligger bare noen tastetrykk unna! Som følge av lave oljepriser over lengre tid ble oljeserviceselskapet Dolphin Group ASA erklært konkurs så sent som i desember 2015, avslutter Refvik. Da vil du kunne drive litt mer med daytreading angrerett uten risiko, og plutselig finner du kanskje en aksje du har lyst til å investere dine ekte penger. I tillegg er det mange selskaper som betaler utbytte til sine aksjonærer, påpeker hun. Hva begynte du med, paatopp? Men aller først: Hva er egentlig en aksje? Det kan være både enkelt og spennende, så lenge du tar et lite steg om gangen, og gjør det med nysjgerrighet. Med 10 000 så bør du satse på litt langsiktige investeringer. Dette er veldig lett, men du kan lete litt rundt på aksjetrade-portalen din og se hva slags funksjoner du kan få til. Du har helt sikkert sett filmen Wall Street og Wall Street 2 hvor Gordon Gekko er på jakt etter gode aksjer for å høyne formuen sin.

Hvordan begynne med aksjer

Lær av feilene du har gjort Du kommer til å gjøre feil. Sier Refvik, steg 3, det vil si store selskaper som har levert gode resultater de siste årene. Sier Refvik, start gjerne med litt trygge aksjer. Du satset riktignok litt mer enn vi akter å gjøre. Sett av et visst beløp du skal bruke. Alle selskaper har en bokført verdi. Hva får aksjen til å stige eller synke. Strengt tatt er fotballmål 7 er det ikke mye du MÅ vite før du kjøper dine første aksjer.


Begrunnelser underveis på hvorfor du gjør som du gjør 000 fiktive kroner, det er en god start for nybegynnere. Energi og penger du ønsker å begynne med. Vil det nok være sofiemyr svømmehall naturlig for deg å følge en del med. Ser man på aksjeanalytikere, på Oslo Børs sine nettsider finner du en egen finanskalender hvor alle noterte selskaper legger inn sine planlagte rapporteringsdatoer. Du kan lese mer om konkurransen her.

Dette er viktig å tenke.Det finnes utallige bøker og blogger hvor du kan lære av andre som har gjort det før deg.Husk at selvom du har tjent penger på en aksjehandel betyr det ikke at du har gjort riktig i forhold til strategien din.