i Vårt Land, sitter klar for å kommentere. Daglig leder i Brann, Roald Bruun Hanssen, trekker seg, men Rikard Norling fortsetter som trener. Vi skal høre mer fra idrettspresident

Tom Tvedt, som støtter utestengingen av den russiske troppen i Paralympics. Stryn-trener Dagfinn Evebø. Varsleren Edward Snowden tildeles Bjørnsonprisen, men kan bli nektet innreise for å motta prisen pga Norges nære forhold til USA. 65 personer ble i går kveld evakuert i nærheten av Halden sentrum, etter sjefen trakasserer meg at det gikk et jordras ved en boligblokk. Omfattende etterforsknings- og oppryddingsarbeid på åstedet i Orlando, Florida der minst 50 mennesker ble drept og like mange såret. Asylsøkere ble sendt frem og tilbake over grensen. Det har ikkje vore fleire menneske på flukt i verda sidan andre verdskrig. Verken Sør-Sudans ledere eller landets hjelpere kommer uskadd fra boka til tidligere FN-ansvarlig for landet, Hilde Frafjord Johnson, som vi skal høre mer fra i Nyhetsmorgen. Et elendig forslag, sier islamkjenner. Kommunale regler stopper at du kan bestille det samtidig dagligvarene dine på nett. Høyre er klart størst på ny meningsmåling for NRK. Krisen i en av verdens største investeringbanker, Deutche Bank, gir betydelig uro i finansmarkedene, også i Norge. Hvem skal betale muren til Donald Trump? Og så får me besøk av ein produktiv mann - Tore Renberg slepper både bok og plate i morgon og kjem til kulturnytt den neste timen * Nederlag for Donald Trump i Kongressen - Det går mot et nytt nei til skroting av helsereformen til.

Oppleve i bergen Sjefen trakasserer meg

Mener fagforbundet Unio, eU prøver å presse Hellas ut av eurosonen. Det mener Peder Skåre, politiet i Malaysia vil avhøre en nordkoreansk diplomat etter drapet på halvbroren til NordKoreas leder. Klima og miljøministeren kjem hit i studio til oss i Nyheitsmorgon. Minst 60 personer er drept rc trondheim og 200 såret etter at en kraftig bilbombe gikk av i Bagdad. Forfatter og historiker Ivo de Figueiredo kommer hit. Folk flest må få bedre informasjon om politikernes klimaforslag. Og du kan trygt fortsette å lytte på oss. Lærere flykter fra Stavangerskolen på grunn av skyhøye boligpriser i byen. Nyhetsmorgen har mer om at avslørende og lite flatterende bilder av demente personer blir lagt ut på sosiale medier. De færreste styrene i de store norske bedriftene følger godt nok opp selskapet de skal styre.

Eigentleg treng eg ikkje ta med meg noko anna enn klede og toalettsaker hit, seier Madeleine Kennedy-MacFoy.Xref : / searchdaimon / enterprise-search / data / StemeOversikt.Politikerne må innse at det mangler nye store prosjekter på norsk sokkel etter 2020, sier Statoil- sjefen.

Sjefen trakasserer meg. Blod femmer

Separatistene øst i Ukraina har sjefen opprettet folkedomstoler der folk kan bli dømt til døden ved håndsopprekning blant tilskuerne. Signalfeil førte til at norske tog ble forsinket i tilsammen 3300 timer i fjor Fremskrittspartiets stortingsgruppe boikotter flyselskapet Norwegian. Arbeiderpartiet trakasserer vil utrede oljeleting i nord i løpet av de neste fire årene. Det meste skjer på dagtid i Norge. Heilt anna, folk som treng hjelp kjem ikkje fram på naudnummera.