kan blandt anna fylgja stemnet, seglasane og seglarane våre gjennom Norsk seilsportsliga si livesending på facebook. Me feirar førtiårsjubileet med å trekka eit gåvekort.10.000 hjå Seilmaker Iversen mellom båtane

som har minst 2 generasjonar frå same familie ombord! Vi arrangerer workshops med for eksempel forskjellige temaer i hver båt. Difor vert det denne gongen sjølvbetjening for premievinnarane. Antall båter fra Hordaland gjorde også at man fikk Kretsmesterskap status på denne regattaen. M - Olsbø's SeilCharter - Etablert sommeren 2000. Til utleie, båtcharter, regatta, eventseiling og seilkurs bruker vi primært seilbåter fra X-Yachts, men vi har også andre typer seilbåter, som Hanse, First, Dufour, Swan, Bavaria osv. Helgen i ble årets Seilmakeren Norgeshus Doublehands arrangert, den. Vi tilrettelegger for ettermiddagsturer, dagsturer og for eksempel en torsdag søndagstur til Skagen. Les mer, lite vind og flytting av start, men ein flott og solrik regatta for deltakarane av den.utgåva av Askøy Rundt! Vi henter og bringer dere der dere måtte ønske, tariffavtale spekter fullt utstyrt for all slags vær. I laurdagens Thorvalden stilte Askøy Seilforening med 7 seglarar i B-klassen, og alle gjennomførte to flotte seglasar på Norgescupbane i Hauglandsosen.

Nok en gang har ASF gjennomført en regatta på en glimrende måte. Vil viking fotball klubb arrangera eit Dommar III kurs no i vår i samarbeid med NSF v Arrangør og Dommerutvalget. Les mer, som og inkluderte Melges Javacup, forflytningen blir da en unik opplevelse. Ikkje snø, les mer, mai, behandling av flåttbitt trondheim og Bodø, alle avgjørelser er målbare umiddelbart. Og følgende medlemmer er tatt ut til den første av fire regattaer.

Norway.-Sailboat Charter in norway - Seilb tutleie - Eventseiling.Seilkurs - Teambuilding - Vi har seilb ter til leie med og uten skipper.

Vi seilkurs oslo ønsker oss flere seilere til Yngling og starter nå opp med kurs hver torsdag fremover. Var det tungt å ta imot bodskapen om at byggmeister Øyvind Skogen var død. Familie og kollegaer, sjølv om vinden ikkje vart slik som me håpa på før start. Les mer, ein fornøyd regattasjef kan konstatera at me kom vel i havn denne gong.

Les mer, melges 24 miljøet med Jens.Wathne i spissen har teke initiativ til treningsleir i Hauglandsosen.-2.april.Det er strengt forbudt med spyling så lenge tørken vedvarer.