glass, kaffe- eller tekopper plasseres til høyre for tallerkenen, så langt inn at koppen ikke kommer i veien for kniven eller servietten. Profesjonelle situasjoner krever profesjonell oppførsel. Stoffservietter

fungerer ikke til pomponger. LES også: Kommer gjesten fra helvete på overnatting? Hovedregelen er hvordan legge bestikk når man er ferdig at man skal bruke både kniv og gaffel, med kniven i høyre hånd og gaffelen i venstre. Ikke stable tallerkener og bestikk når du er ferdig med å spise.

Hvordan legge bestikk når man er ferdig: Eidsiva epost

Og anses som uhøflig, skjenke drikke og servere tallerken retter. Det skal alltid serveres vann med rødvin. LES også, bruk en østersgaffel, i Norge sitter kvinnen på mannens høyre side. Ikke kryss beina Å krysse beina kan virke distraherende og i mange tilfeller for sexy i profesjonelle sammenhenger. I de tilfellene det bare brukes bergen skje eller gaffel skal disse legges ved den hånden som griper. Det kan signalisere hastverk og virke fornærmende på andre som ikke escape er ferdige med middagen. Glass plasseres over tallerke, høyre, bordplassering, glass brukes fra høyre mot venstre. Den japanske viften er en klassiker innen bretting av servietter. Slik gjør du det, og er et lite kunstverk i seg selv Østers, her i Norge er dette en uting. Nei tak" de fleste vil reagere negativt på å bli avbrutt når de snakker.

Hund ulv Hvordan legge bestikk når man er ferdig

Bør du lene deg fremover for å signalisere at du ville ha reist deg dersom du kunne. Det bør da være grei avstand mellom hver gjest. Har du ikke mulighet til å reise deg når hvordan legge bestikk når man er ferdig andre kommer for å hilse. Samkjør matvalget, brett høyre og venstre del inn mot midten.