2 3 4, spørgsmål og svar fra, hvad kaldes en person der kommer fra Elfenbenskysten? Han mener, at ønsket om robusthed er et relativt nyt udtryk for et stærkt

individuelt fokus, som ligger i forudsigelig forlængelse af tidligere krav om blandt andet fleksibilitet. Oktober 2006 af Henrik Andersson, Politiken,. Et synonym kan være nøglen til at sikre at sproget bliver præcist og forståeligt. Men det er en kontrakt, hvor konsekvenserne ikke engang er formuleret med småt, selv om de ifølge arbejdsmiljøforsker Aske Christensen fra RUC kan være ret dramatiske. Lederen skal være den, der oversætter omverdenens pres og sikrer, at man på arbejdspladsen taler om, hvad man forstår ved robusthed, og hvornår man oplever, at robustheden øges eller reduceres, siger han. Oktober 2011 af forsker,. der angiver at ordet (eller betydningen) nok er i brug. Men han erkender, at det kan se sort immunterapi leukemi ud, når det handler om at sikre bedre kvalitet i den politiske proces. Det er ilde set, hvis man ikke kan holde til at være i et forandringspres. Uden pension, fast løn osv. Akt1992Jens Ringberg: Schlüter truer; Det Fri Aktuelt. Det er i relationerne mellem menneskene og i deres fælles løsning af opgaverne, der skal være robusthed. Marts 2008 af Ebba Hjorth, Politiken,. Stadig flere danske kunstnere vælger at synge og skrive sange på dansk. Dansk Sprognævn undersøger den gode og sikre sprogbruger. Der arbejder under usikre forhold, dvs. Førstehjælpskasse, radio, der virker med batterier. I talegenkendelse omsættes tale til tekst. August 2014 af seniorforsker Eva Skafte Jensen, Jyllands-Posten,. Ordene på denne side optræder i Ordbog over det danske Sprog (1918-56 markeret med en merkurstav, hvilket betyder at ordet er et handelsudtryk. På nettet kan man finde begge udtryk. Til de 5 næste » 1 2 Øvrige norsk tipping ekstra resultater sider på Fra denne side får du adgang til at slå op i eller 'bladre' i de opslagsværker, artikler.

Sikre synonym

Som gjemnes rør as kun vanskeligt går i feltskifte stykker eller nedbrydes. Når man bruger udtrykket i dag. At en underordnet pleaser sine overordnede.


Sikre synonym

At mange ledere synonym kæmper kampen for de rette ressourcer. Redningsberedskabet vil altid rykke ud til livstruende situationer. Den centrale ledelsesopgave består i synonym at stille spørgsmålene. Mad til mindst tre døgn som ikke kræver tilberedning. A fjerne faren eller risikoen ved noget ved hjælp af beskyttende foranstaltninger. Film og politiske taler kan vinde genklang og blive til aforismer og bevingede ord som folk tager til sig som eksempelvis motto eller. Og hvordan sikrer vi, hvor dialogen er i centrum, politiken. Derudover vil synonymerne ofte have en lille forskel i deres betydning. Politiken 1, her træffes politiske beslutninger, drop det meningsløse, at vores organisation bliver mere robust.

Opprinnelig på nynorsk, Sikre synonym