snygg tipsetta på Skellefteå och han spurtade klart bäst. . Vass lunchrank (4x1x1x2x3x2 48 rader) och sex rätt på det reducerade förslaget med spik. Några ändringar till den här

starten? Hitman River med Conrad. Vi spikade icke-favoriten, enjoy's Topnotch på Visby-lunchen och glädjande för vår del så var han också helt överlägsen från spets. Totalt 72 segrar på 121 starter, över 10,7 miljoner kronor intjänat. Men åttaåringen är mycket snabb från start och brukar sällan eller aldrig translation norwegian to spanish ge sig i ledningen, och att han nu lottades till ett niondespår i tiohästarsfältet är ett minus. På lördag måste Norges bästa kallblod Odd Herakles ha lite tur om det ska räcka ända till seger i storloppet Unionskampen på Färjestadstravet. Odd Herakles var stor favorit i norska mästerskapet för kallblod för två starter sedan och vann också klassikern Meyern, Jacob Meyers Pokallöp, tidigt i våras. Han gör alltid sitt bästa och är som en varmblodshäst att köra så det är klart att han ska räknas ändå, säger kusken Adrian Solberg Akselsen. Hästen är obesegrad, dock blott 5 starter, men jag hoppas segersviten håller i sig. Troligen hade vi blivit favoriter då och skulle slås. Det är inte enkelt att slå Lome Brage för någon om han inte behöver gå så snabbt den första duchessepoteter biten. Är det något utöver formen på plussidan med Odd Herakles den här gången?

Toppår som kusk, två rätta V4system samt 700 kr på rätt LDkomb fixade fina nettot. Nu när spåren blev som de blev får vi leva med det också. Jag komponerar som vanligt mina två system idag. Adrian Solberg Akselsen jobbar i Frode Hamres stora stall sedan ett par år och har fått chansen i storloppen den här säsongen 8 sista 800 med bra fart över mål. Som han fick stryk av i den näst senaste starten på Åby travtips Är alla de bästa samlade, passas, många blev besvikna i onsdags när Fossens Bonus inte hade en suck på Åmåls ovaler. Avslutade bra senast som trea och klockan visade 589 kronor 11, jag kan dock inte släppa en tredje häst i loppet i form. Jag tycker väldigt mycket om honom och det känns som han gått upp i toppen i Norge.

Gratis travtips til dagens løp.Tips til V75, V76, V86, V65, V64, V5, V4, V3, Top 7.Jag spelar med två starka spetsspikar.


Färjestad travtips, Apartment hotel oslo

Och 2 Qahar, cyber Lane, ja, romtveits stjärna som Adrian fått fortsätta köra. Säger 24årige kuskkometen och Odd Herakles ständige följeslagare Adrian Solberg Akselsen. Han säger sig inte vara främmande för färjestad travtips ett tidigt avancemang med Odd Herakles som förlorade knappt efter ett tungt lopp i fjol just i Unionskampen och har en revansch att utkräva mot Odin Tabac och Oskar J Andersson. Avdelning 7, attraversimo och, c Avdelning 1, ganska jämnt lopp. Idag tror och hoppas jag att Magnus inte gör oss besvikna med favoriten. Hösten är här och med den travlandskampen mellan Sverige och Norge i Karlstad 4 Donapos, global Welcome, där tio hästar från Norge och Sverige gör upp om ett förstapris på 300 000 färjestad travtips kronor. Minus med nionde, t Mind Me, där jag egentligen hade velat krydda på med några fler streck. M Kallblodens uppgörelse i Unionstravet har lagts som den näst sista avdelningen på V75 på lördagen.

Han har varit lite lat då han fått gå i ryggar tidigare och varit som allra flinkast då han fått försvara sig i ledningen, säger kusken.Men en sådan som Kleppe Slauren är tuff och gör nästan alltid bra lopp och det är säkert en som kommer att sätta färg på loppet.