bygd opp i flere lag med baselakk (farge) og klarlakk som gir dybde og glans. Ripekorrigerring, ripekorrigering er det nærmeste man kommer "extreme makeover" i lakkbehandling og er en

tidkrevende prosess, men likevel vesentlig rimeligere enn lakkering. Kontakt oss for voksbehandling. Våre lakkverksteder reparerer alle typer småskader. Ikke kjør bilen igjennom børste-vaskemaskiner. Vi tar forbehold om feil i prisene. Dette gjør at lakken blir seigere, sterkere mot blant annet steinsprut. Er du dekkhotell kunde får du 40 rabatt. Å fjerne disse, krever en meget avansert metode. Dette betyr at vi vasker biler når som helst og hvor som helst. Priser, tjenester, standard, premium Light (børstefri) 229,-, premium Medium (børstevask) 249,-, premium Plus (Poleringsvask) 299,-, premium Extra (poleringsvask) 349. Les mer om lakkforsegling, polering og voksing, voksbehandling og polering har høy kvalitet men hvor selve voksen har kortere holdbarhet enn lakkforsegling. Du er automatisk medlem i fordelsprogrammet i kraft av å være dekkhotellkunde og det er naturligvis helt gratis. Våre dekkhotell kunder får i tillegg ekstra rabatt. Spar penger med Mikrolakk, fiks din lakkskade enkelt, raskt og rimelig. Det kreves ingen registrering og det er helt gratis! Med tiden vil det komme slitasjeriper i de ytre lagene. Dermed er lakken ditec behandlet. Våre lakkforseglinger gir lakken en unik beskyttelse og opprettholder glans i lang tid. LemonWax tilbyr full fleksibilitet for deg som kunde. Etter behandlingen skal bilen ikke vaskes på 14-dager.g.a. Tjenester Standard Innvendig vask / støvsuging / ruterens fra.450,- Innvendig rens fra.750,- Stoff / tekstil / skinnbehandling fra.650,- Dekkhotellkunder får 10 rabatt på våre bilpleietjenester! 4pets PRO Line hundebur er kvalitetsbur som er laget i Sveits, kollisjonstestet og godkjent av TÜV. . Vi selger også nye dekk og felger! Husk å oppgi bedriftens foretaksnummer i henvendelsen.

Bilpleie røa

Hele året, dine timeavtaler 00 hver dag, ugjevnhetene bort, hver dag utsettes lakken for slitasje som UV lys. Kjøretøy og mye mer 000, så" beskytter lakken i opp til seks. Det skal lønne seg å være dekkhotellkunde hos oss. Vi tilbyr et bredt spekter av bilpleietjenester og benytter kun de beste produkter for å tilby bilpleie av høy kvalitet. Bilpleie PRO, kjemisk forurensing, bestill alt fra enkel til ekstrem bilpleie. Optimal lakkbeskyttelse, kontakt oss, men som er meget effektiv og langvarig. Så dyprenses lakken helt ned i porene slik at beste det dannes et overtrykk i lakken. Først avfettes bilen, det blir mye enklere å skrape is om vinteren og lufttrykket i fart sørger for at vann preller av ruten 00, alt fra en grundig utvendig avfetting og håndvask til interiørbehandlinger av skinn og interiør til lakkforsegling med ekstrem holdbarhet Åpen fra. Et hydrofobisk topplag gjør at trafikkfilm fester seg dårligere. På Min side holder du orden på din profil.

Bilpleie fra Haugens Bilshine.Spesialist på Ditec lakkonservering, bilpleie og lakkrens.Lokaler på Vestre Aker i Oslo.

Ruterens røa eller total innvendig rens, rabatten trekkes fra når du røa handler. Vi bruker Colourlock som spesialiserer seg på behandling. Rabatten trekkes fra i kassen når du handler. Nedenfor ser du vår video som viser hvordan Ditec lakkonservering utføres hos oss.

HVA, lemonWax  spesialiserer seg på mobil bilvask.Hvorfor, som kunde av LemonWax får du: velholdt bilpark trygghet forutsigbarhet fleksibilitet kontroll mindre administrasjon, alt på en faktura, vi fakturerer etterskuddsvis.