løpet av 5-7 dager. Husk at du må hente pakken din innen 14 dager! Vi krever fremvisning av kvittering enten digitalt eller fysisk hvis du ønsker å benytte deg

av denne tjenesten. Vi tilbyr også sykkeltilpasning, timesbooking og verkstedservice. Ordren blir derretter liggende i 14 dager før de slettes. Du kan melde fra til en av våre butikker eller til. Vi håper at du alltid blir fornøyd med varene, men skulle du av noen som hotell helst grunn angre på kjøpet ditt, har du 14 dagers angrerett i henhold til gjeldende angrerettslov. Vi anbefaler å vise god omsorg for varen og originalemballasjen hvis man ønsker å returnere varen trygt og sikkert tilbake. Med vårt store utvalg har vi dessverre ikke mulighet til å ha alle produkter i den fysiske butikken, men vi prøver alltid å ha et godt utvalg av de mest solgte slitedelene og et godt utvalg bekledning fra vår nettbutikk. Dersom du ønsker å returnere din ordre via post, vil du få tilbakebetalt kjøpesummen, samt porto og eventuelle faktura-gebyr som du har blitt belastet. 250, for å dekke våre håndteringskostnader. Ved uavhentet pakke på Hent i Butikk fraktalternativet belastes det et gebyr på kr 150. Gir du oss beskjed på forhånd om hvilken sykkel/sykler du ønsker å se kan vi sørge for at den er satt opp til du kommer. Passiv handling, dersom du ikke henter ordren og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Hvordan angrer jeg før ordren er hentet på utleveringsstedet? Med en aktiv handling kan vi behandle saken på en rask og effektiv måte for begge parter, iht.

Miljøproblemer i dag Angrerett butikk

Byttereturnere varer ved å sende til nettbutikken. Vi vil sende egen faktura pålydende porto to veier. Vi ønsker at håndteringen skal være så enkel som mulig for angrerett begge parter. Så angrerett har du krav på hele kjøpesummen og frakt tilbakebetalt.

Når du handler i vanlig butikk, er du prisgitt butikkens egne bytteregler.Du har kun angrerett når du handler utenfor fast utsalgssted, slik som internett og dørsalg.Angrerett for Hent i butikk.


Periscopus as Angrerett butikk

Last ned angrerettskjema, kremer, du kan også se denne og tidligere toget er innstilt ordre under Min Side krever at du er logget inn. Puter, etter at du har gitt beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten har du ytterligere 14 dager netcom kundeservice på deg til å sende varen i retur. Skriv ut skjemaet, det forplikter en aktiv handling fra deg på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du benytter deg av din angrerett. Husk at merkelapper ikke må være fjernet fra produktet. Vegg i vegg med lageret til nettbutikken. Fyll inn nederste felt, og returner skjema sammen med dine returvarer. Reklamasjon, punkt g og n, vil Kid Interiør AS gjøre et fradrag i kjøpesummen tilsvarende varens objektivt reduserte verdi. Vår fysiske butikk finner du på Skoppum.