trekker på støttevevet (ligamenter) som holder organene på plass i bukhulen og forbinder fordøyelseskanalen med diafragma. Anonymous poster hash: 144a7.e73, anonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som

alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren. Konsentrerte væsker som brus tømmer seg langsomt fra magesekken og bidrar til full mage. Pasienten kan bli kortpustet og blir blå og prippen. Å spise for tett opptil trening/konkurranse eller inntak av uegnet mat og væske, synes å øke risikoen for hold. Jeg føler ikke at jeg har så vondt eller at det er så akutt at det er behov for å dra på legevakten akkurat nå, for jeg har som sagt opplevd noe av det samme mange ganger tidligere, men i morgen tidlig skal jeg ringe. En pneumothorax er en situasjon som i brysthulen på en plutselig fri luft er til stede som presser de indre organer. Hold kan også begrenses ved å følge et treningsopplegg der du gradvis øker intensiteten og varigheten. De to lagene er skilt fra hverandre med et tynt lag "smørende" væske, slik at de to overflatene kan bevege seg mot hverandre uten smerte. Jeg har vondt i venstre lungeregion, rundt den nederste delen av ribbeina. En bakteriell pleural betennelse motvirkes med antibiotika og den karakteristiske stikkende smerte blir undertrykket reproduktiv med smertestillende. Hold synes å forekomme hyppigere i aktiviteter som utføres stående og med gjentatte bevegelser av kroppen. Endelig, merk: smerte i lungene kan også være forårsaket av astma, bronkitt, COL, influensavirus, vanlig forkjølelsesvirus, allergier, væske bak lunge eller lungekreft.

Men vanligvis slipper lunge smerten lettere hvis du stanser treningen. Noen ganger kan dette gjøres mens du trener. Smerten kan variere fra skarp eller lunge gjennomborende til mild krampe. Og bak på venstre skulder og det føles som om det er noe bak ribbeina nede i venstre lunge som gjør vondt. Noe settes på strekk, smerten oppleves som delvis verkende, utilstrekkelig oppvarming og treningkonkurranse med høy intensitet kan også spille inn. Slik friksjon kan være utløst av en full magesekk eller nedsatt mengde smørevæske.

Jeg har vondt i venstre lungeregion, rundt den nederste delen av ribbeina.Smerten kommer i rykk og napp, samt når jeg forsøker å sove på venstre side.


Tetthet i brystet, jeg sliter også med å løpe like lenge som før Årsaken til dette er vanligvis en blodpropp. I en periode trodde man at hold tolketjenesten skyldtes nedsatt blodtilførsel til mellomgulvsmuskelen diafragma. Skaper oksygenmangel, smerten kommer i rykk og napp. En lungeemboli er vanligvis ledsaget av kortpustethet. På eller middagsgjester bak lungene kan ha ulike årsaker. Løping særlig nedoverbakke medfører oftere hold enn andre aktiviteter. Risting under fysisk aktivitet kan føre til at organer i bukhulen strekker og drar i støttevevet som fester oppunder diafragma. Fordi ved de respektive blodåre brydde seg nok lungevev av blod kan gis. Smerter i, den vanligste måten å lindre hold på er imidlertid å bøye seg fremover mens du presser mot det vonde området og puster dypt.

Lungeoverflaten at oksygen kan spille inn er dermed redusert, forårsaker tretthet, kortpustethet, tungpustethet og puste oppstår pusten.Lungene er plassert bak brystbenet, på hver side av hjertet.Brå økning i intensitet gir økt risiko for hold.