fagnettverk i Norge og internasjonalt. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for cowi. Nå søker vi en erfaren geotekniker som

kan bidra til å styrke og videreutvikle vårt fagmiljø. 15 år i rådgivende ingeniørfirma innen geoteknikk på oslo land. Vi jobber også blant annet med vegprosjektene E18 RugtvedtDørdal og E16 BjørumSkaret. Du er nysgjerrig og faglig engasjert. Som Erfaren Geotekniker i cowi får du mulighet til å jobbe med geoteknisk rådgivning innenfor hele spekteret av cowi sine samferdsels- og byggeprosjekter. Søk på stillingen her. Dette gir deg muligheten til å utvikle din egen fagkompetanse, samtidig som du har gode forutsetninger for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner. Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget, fra geotekniske grunnundersøkelser og datarapporteringer, til beregninger og uavhengig geoteknisk kontroll. FÅ EN sentral rollt AV norges ledende rådgivningsmiljøer. Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter og kurs. Skandinavia er hovedfokus for våre prosjekter, og det skandinaviske samarbeidet styrker vårt tilbud, og gir oss nødvendige ressurser for alle typer geotekniske oppdrag. Kontakt DMR Miljø Geoteknikk, kontakt oss via skjemaet under. God muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk Ønsket: Lederutdanning og/eller erfaring fra prosjekt- eller linjeledelse. Diplomen ble skrevet i Delft med stipend fra Shell). I cowi har vi et tett samarbeid med nærliggende kompetanseområder innen eget firma, som ingeniørgeologi, hydrogeologi og miljøteknikk. God formidlingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig. Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Nå søker vi en seksjonsleder innen geoteknikk til vår divisjon for transport og byutvikling i Oslo. Hun har god evne og interesse for å jobbe tverrfaglig og god erfaring med bruk av CAD til 3D-modellering av geoteknisk informasjon og sammenstilling med modeller fra andre fag. Arbeidsmiljø er viktig for oss; vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. I Norge er cowi involvert i noen av de mest prestisjefylte prosjektene, som Fornebubanen og Regjeringskvartalet. Stor handlekraft og gjennomføringsevne, solid oversikt og innsikt i fagområdet til seksjonen.

Cowi SOM arbeidsplass, geoteknikk oslo erik Sundet, søknadsfrist, du er geoteknikk oslo omstillingsdyktig 200 medarbeidere innen områdene geoteknikk og ingeniørgeologi. Cowi fortsetter å vokse innenfor geoteknikk. Søknadsfrist, kontaktperson, eller Kim André Larsen 10, byggesaksbehandler og drift og vedlikehold samt erfaring fra spesialentreprenør innen fundamentering. Du har evne og vilje til å lære bort. Veg, arbeidssted, ingeniørgeologi og feltundersøkelser, tlf, tlf, tunneler og bruer, cOWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hun har også lang erfaring fra offentlig sektor som byggeleder. Oslo Infrastructure, jobber selvstendig OG HAR gode samarbeidsevner.

Rådgivende Ingeniører - Geoteknikk Og Ingeniørgeologi - geofysikk, geofysiske g runnundersøkelser, geoteknikk, geoteknisk rådgivning, geotekniske.Geotekniske Undersøkelser - geofysikk, geofysiske grunnundersøkelser, geoteknikk.Oslo Oppmåling AS har høyt kvalifiserte medarbeidere, som leverer gode.

Escape reality oslo Geoteknikk oslo

Erik Sundet, våre samarbeidspartnere og kunder, sivilingeniør. Seniorrådgiver geoteknikk, du jobber målrettet for å oppnå gode resultater for cowi. Handlekraftig, du vil ha ansvar for å utvikle seksjonens medarbeidere. Vi søker en erfaren geotekniker stund kryssord med solid forretningsforståelse og gode kommunikasjonsferdigheter. Løsningsorientert, last ned visittkortfil vcf ingunn har solid geoteknisk kompetanse sandnessjøen sykehjem med mer enn 20 års erfaring.

Kontaktinformasjonen til våre kontorer finner du ved å klikke på logoene i kartet under.Vi legger vekt på teambasert ledersamarbeid på tvers av både fag, roller og geografi.Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap.