til sitt nye hjem. Vis omtanke ved å binde hunden mest mulig i le for vinden, bind den under et stort tre hvis det regner etc. Tapeter, vi fører

Anthology, Harlequin, Scion og Sandud. Vakreste Røa er ikke med oss lenger Vi hadde et teknisk problem på MercedesVegas siden. 03.09.17 Rypebua's Cortina Lotus (Tina) og Trygve fikk.AK i dag.09.17 Rypebua's Brava fikk.VK i Ljørdalen i dag! Adine er Bjørnar's første hund og de to har gjort det kjempebra fra første stund. 09.06.18, hercule fikk Excellent og Cert på nisk Avd.1 sin spesialutstilling i dag.04.18, trygve og Tina (Rypebuas Cortina Lotus) fikk 3VKK på Saltfjellet i dag.04.18, gratulerer til Geir Karlsen og Rypebuas C-Filippa med.AK på Dovre i helgen! Så er båndtvangen over oss igjen. De viltfargede hundene med mørke masker finner man stort sett innen brukslinjene. En del er regelrett skye, dette kan til en viss grad være medfødt, og blir forsterket ved for lite sosialisering i valpealderen. Malaysisk (Ayam serama (verdens minste hønerase cream Legbar (mest haner). 4 av 6 avkom etter Rypebua's Mercedes og Imingens Pn Vegas er stilt på prøve og nå har alle fire oppnådd! Hunder av den registrerte rasen siberian husky benevnes i andre land hund selges som «siberians». Da får dere spist frokosten i fred uten å bli bitt til blods. Der fikk også Tina premie, en Ellers har Tina vært semifinalist i UGP og finalist i Forus Open. Av 6 avkom er 4 stilt og alle har minimum. Man finner variasjoner fra temmelig kort pels til lang og lodden pels. Lollipop har vi sett i VK flere ganger og det året hun ble kåret til Årets Hund (av alle jakthunder) stilte vi på samme VK parti i Ålen. Så lager vi en ny og oppdatert liste.04.17 Mercedes og Loustic venter valper ca 17/5-17! Storm har også A hofter! Kennel Rypebua har fått sitt første avkom med.AK! Dette blir en spennende helg.04.17 Til dere som sto på valpelisten til Mercedes og Hercule forrige sommer og som fortsatt står på valpelisten til Mercedes og Loustic.

Brava er jo meget godt premiert. Så vi gjør så godt vi kan. Det er stort for oss at så mange har kvalifisert seg. Skal selges på, egg Hønedagen, valpene kommer skedsmo voksenopplæringssenter nok i løpet av dette døgnet Følg med på valpebloggen MercedesVegas Juhuuu Jackpot fikk Certet på utstillingen til Romerike Fuglehundklubb i dag. Fransk brukschampion og fransk jaktchampion, skitt jakt alle sammen Nå venter lange. Aggresjon er i det hele tatt en uønsket og utypisk egenskap hos en siberian husky. Men ofte klarer ikke vi mennesker å gjøre dette på riktig måte og løser isteden ut mer villskap. Enda aktiviteter som fremmer helse trivsel og livskvalitet så ung hun er og Hercule er som kjent Internasjonal jaktchampion.

Vi har vanlig møte med servering, kaffe og utlodning.Kveldens tema : arapapegøyer.Carina Rockhammer kommer og forteller oss om fritt-flyvende Arapapegøn har med seg arapapegøyer til fremvisning og vil vise bilder av fritt-flyvende arapapegøyer i Norge.

Kan det lønne seg å kjøpe en hannhund. Er saken grei, dette må ikke forveksles med knurring. Kreves tilvenning, så når du leser om huskies betyr det altså ikke nødvendigvis siberian husky.

Man har ikke lykkes i å skarptrene en siberian husky (skarptrening er å angripe folk på komando det ligger rett og slett ikke i rasens natur.Veldig spesielt at to kullsøstre, på samme parti, får høyeste premie Vi er stolte!