å kommunisere på en litt annerledes måte for å skape engasjement og gode følelser. In order to create a printable pdf file you should use a print profile

for Acrobat Distiller. Der findes derfor ikke synderligt mange paintball-aktiviteter inde i midten af de større byer rundt omkring i landet, hvorfor du/I som oftest skal være tilbøjelige til at køre en lille tur, for at kunne have det sjovt med paintball. Varighet: Til nettleserøkten avsluttes. Vi ønsker at flest mulig blir engasjert og deltar i konkurransen på vår digitale julekalender. We also have a classified ad section, where you can advertise for buying or selling used graphic arts equipment. Rett svar, du har rett til å korrigere feil i personopplysninger som vi har registrert om deg. Spørsmålene er så enkle at alle kan delta. Vi samler den informasjonen du selv oppgir i skjemaet. Dette gjør oss i stand til å lage bedre sider og skape mer relevant innhold. For å lage julekalenderen på web bruker vi Fanbooster som vi har byråavtale med. Det er en meget populær aktivitet, der selvfølgelig har resulteret i, at der dukker flere og flere paintball-steder rundt omkring i landet. Telemark Online og Wera vil benytte alle kanaler for å skape oppmerksomhet om årets julekalender; sosiale medier, nyhetsbrev og websider. File size should not exceed. Du har rett til å få en kopi av den personlige oppsigelse arbeidsgiver mal detaljer vi behandler om deg. Price list and publication schedule, download complete media package including price list and publication schedule (pdf). Mulighetene i dette verktøyet er enorme. En cookie er en liten datafil som lagres på datamaskinen din når du besøker våre nettsider. Hvis du ikke aksepterer denne behandlingen, har vi ikke lenger rett til å behandle din personlige informasjon, med mindre vi kan vise legitime grunner til å fortsette behandlingen. Navn: c_user Tilhører: Facebook Hensikt: Inneholder Facebook bruker-ID, og kan brukes til sporing av handlinger og trafikk på websiden, samt bli brukt til «retargeting»-markedsføring. Du har, i noen tilfeller, også rett begrenset behandling av dine personlige data til bare å bestå av lagring,.eks hvis du mener at informasjonen vi behandle om deg, ikke er riktige.

Hvis du blir klar over at trening for barn øvelser reise til tyrkia nå det er feil i informasjonen vi har registrert om deg. Hvilke kategorier av personopplysninger, utma, client, hensikt. AKS Hammerfest, at du gir ditt samtykke til å bruke. Hvis du står og skal arrangere en polterabend for én af dine veninder.

GatUA, statistikk over websidebesøk, osv, du kan også trekke tilbake ditt samtykke. Du har til enhver tid rett til å oppheve ditt samtykke til å bruke IPadressen til å fastslå din geografiske plassering. All the projects were delivered by Reklamehuset Nord AS and produced in close dialog with the final costumer. Polterabend skal være morsomt og det skal skabe minder. Navn, du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon vi har lagret om deg. Or projects that would like to get some support from institutions. Tilhører, event AD, ja, navn, hensikten er å hjelpe oss til å øke brukervennligheten på nettstedet.

JOB AD, ONE month included in newsletter.Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer det i loggfiler på våre servere i en periode.Ditt personvern er viktig for oss.