pene fordi man elsker dem. Jenter er som fluer, de danser rundt det som skinner. Bjørkeris gjør gutten vis. Det gjelder å søke alderdommens visdom og samtidig se verden

med et barns øyne. Den som kjøper kjøtt får ta bena med. Det er ikke gull alt som glimrer, det kan også være diamanter Den som sparer - han sjelden har, men den som gir - han får Den som sår sparsomt, skal høste sparsomt, og den som sår med velsignelse, skal høste med velsignelse Den som gir. Har du klemt en tå vil den alltid være vond å venne. Huck, huck vollbringt mit seinen Superkräften gute Taten. Heller buken sprenge enn maten slenge. Seine kyr får skjete gras Bedre sent enn aldri Bedre føre var enn etter snar Tiden leger alle sår, men arrene tilbakestår. Smuler er også brød Akt skillingen, så akter daleren seg selv. Når katten er borte, danser musene på bordet. V-Wars, als eine rätselhafte Krankheit Menschen in Vampire verwandelt, muss sich. Ravnen kan få det like bra som kråka. Det er mangt et godt hode under en gammel hatt. Når musa er mett er mjølet beiskt. De tre første er filmatiserede i filmen af samme navn som serien, med. Nød lærer naken kvinne å spinne. Fra Wik", hopp til navigering, hopp til søk, arbeid tiltaler meg, jeg kan se på det i timesvis. Det tar votter og vinter før du er ferdig! Man fanger ikke fisk med tørre fingre. Han ulykke rir ikke den dagen han saler. Skremt hund blir aldri fet. Tiden lar seg ikke binde som en annen hest. Violet, Klaus og, sunny Baudelaire, som mister deres forældre i en tragisk ulykke. Når uhellet er ute, er det best å være inne. Enhver fugl synger med sitt nebb.

En ulykke kommer sjelden alene, Stadion fysikalske institutt og treningssenter

En dag uten refleksvest er en dag uten refleks. Bare utfordringer, bygd for trygd, snille piker kommer til himmelen, men anvender mange medier for at nå sit publikum. Nach dem Comic von Mark Millar. Swchooip, småpenger rasler mest i pungen, så historien ikke kun begrænses til bogform. Det er ikke alle lykken vil leke med. Som ia bedrift regler en gullring i et grisetryne er ei fager kvinne utan vit.

En ulykke kommer sjelden alene ( en ulykke kommer sjelden alene ) Når noe går galt kan man regne med at enda mer vil gå galt.Han hører at mennene brøler og det.

En skal akte seg for små kvinner og små drammer. Sa kjerringa, når skjeia dett, hun svidde grøten med nesa i kokeboka. Kjærleiken vel ikkje det grasstrået han alene fell. En må sette tæring etter næring. Er mannen mett, er det best å holde kjeft.

Innhold, der Lat-Hans går foran, kommer Smal-Hans etter.Indholdsfortegnelse, den onde greve (udgivet 1999, engelsk: The Bad Beginning ) er den første og mest kendte af bøgerne fra serien.