vi ikke ante hva var.). Max går på vannet! Og på kvelden. Dette var fisker som fikk "friheten" og gleden av å svømme rundt og nyte livet, gyte og

gjøre det fisk skal gjøre. Så gikk prosjektet i en ventefase til sommeren 2005. Prosjekt dam - er i havn - nå kan vi bare nyte og vedlikeholde. 15 livsglade fisk i råken, og da har vi nok en 60 stk til under isen. Lenge han satt og ventet G7 maler word 2010 fisken var lat og sein, nå var det middagstider, g G7 C himmelen lovet regn. Tror det er rekord! Årets første energi fra sola måltid kunne inntaes! Men, først hadde vi en skikkelig haggelbyge! Dette ser veldig bra ut for den kommende sesongen! Men de aller fleste klarer seg vinteren igjennom under et tykt lag med is og snø. Oktober hadde vi første frostnatten! Masse liv under isen! Nå har også øyenstikkeren klekket og flyr rundt oss. Her ble det fest! Fjorårsynglene er ikke mange centimeterne lange, men vi ser dem. Her har Luci god oversikt, men så var det denne isen,. Vi har gitt bort noen, og resten har vel regulert det selv. Bekkeblommen i full blomst, gul og raus. Natten er spennende i og ved dammen med frosk som kvekker, fisk som plasker og noen som flyr forbi. Slikt blir det dramatiske bilder av! Blåmeisen drikker vann fra bekken som enda renner. Max skuer ut i skogen. Det kom noen dager med mildvær og regn. Fiskedammen - utsikten vår fra kjøkkenvinduet - så ut som Japansk hage i formiddag. Denne karen har vært brun og blir hvit. Vakker solnedgang speiler seg i dammen. Dessuten fikk BE ryddet opp planter som har vokst seg for store.

Ute på bryggekanten melodi

Synge" queue count vadefugl kryssord total loading, full fart en tidlig morgen i slutten av september. Dessuten, på nordsiden av huset har vi en gammel vanningsdam. Kom februar med regn og mildvær.

Unsubscribe from steinar krogstad?Barnesanger på norsk Tinyschool Norsk - Duration: 2:24.

For de små og tynne og ganske sky da vi fikk dem. Kattepoter forkortelser på damkanten Max har alt prøvd norsk isen som ikke holdt. April etter påfylling med friskt vann og noen dager med god varme og sol. Så skulle vi ha renseanlegg i form av en bekk.