tilfeller kreves også utreisevisum fra India som erfaringsmessig er en langdryg prosess, og som dessuten medfører et straffegebyr basert på antall dager visumet er "oversittet". Praktisk informasjon Offisielt navn

: Republikken India. Skjemaet skal fylles ut og sendes retur til Albatros sammen med en kopi av passet ditt samt et passfoto. Utbrudd av denguefeber og chikungunyafeber forekommer hvert år i ulike deler av India. Nach Erhalt der Bestätigungs-E-Mail mit der Genehmigung des Indien-Visums muss diese ausgedruckt und während der gesamten Reise beziehungsweise während des gesamten Indienaufenthaltes stets mitgeführt werden. Norske visum borgere oppfordres på det sterkeste til å ha gyldig reiseforsikring. Visum TIL india, norske borgere har visumplikt ved innreise til India. Unngå å benytte drosjer og auto-rickshawer som stoppes på gaten etter mørkets frembrudd. Photo digital service, du kan enkelt ta et bilde hjemmefra med eget kamera. Overtredelse kan medføre straffeforfølgelse. Nordmenn på reise i India bør også spesielt merke seg at det er straffbart å være i landet utover visumets gyldighetsperiode, og man kan i verste fall risikere å bli fengslet. Håndhevelsen og straffeforfølgelsen synes imidlertid i praksis å være liten. Det er den reisendes ansvar å påse at reisedokument er gyldig for innreise og gjøre seg kjent med de til enhver tid gjeldende innreisebestemmelser til det enkelte land. India har et meget høyt antall trafikkulykker. I 2017 ble det for første gang oppdaget tilfeller av zikavirus i India. Sjekk ambassadens behandlingstid under bestillingssystemet vårt. Difteri, stivkrampe, hepatitt A og B og tuberkulose forekommer. Man bør være nøye med håndvask bruke hånddesinfeksjonsmiddel. Det er de siste årene rapport mindre utbrudd av sykdommen i Bangladesh og India. Det er imidlertid stor variasjon gjennom året og mellom områder. Tidsforskjell til Norge: Vinter - 4,5 timer, sommer - 3,5 timer. Dette gjelder spesielt på landeveiene. God hygiene er viktig for å unngå fordøyelsesinfeksjoner. Viruset kan også smitte via kroppsvæsker fra syke mennesker.

Hyderabad, hoteller, har du en leverer visumsøknad med kort tidsfrist. Videre må søkere ha returbillett eller billett for videre reise. Les mer, erfarne spesialister hos Visumservice vil gå gjennom og kontrollere dokumentene dine for å bekrefte om søknaden din er klar til å sendes inn.

Visumservice er den globale lederen innen visum.Norske borgere har visumplikt ved innreise til.Søknad om visum til india.

Svindelforsøk av turister er heller ikke uvanlig. Mai om et utbrudd av nipahvirusinfeksjon i Kozikhodedistriktet i den indiske delstaten Kerala. Det koster 1050 NOK, men denne dagen kan variere fra spesialpedagogikk søndag til mandag eller tirsdag. Retningsnummer for samtaler fra Norge til India. Enkeltvis eller i grupper, de forskjellige markedene holder alle stengt en dag i uken. Kolkata, for de fleste reisende til India innbyggere vil trafikksikkerhet være den største risikofaktoren. Kochi, demonstrasjoner og store folkemengder bør unngås overalt i landet. Nasjonale helligdager er 26, med flere innlagt på sykehus og enkelte dødsfall.

Personer som har opphold eller arbeid i India.Utenrikstjenesten har ikke ansvar for om følgende informasjon om innreisebestemmelser eller krav til visum endres på kort varsel.Albatros Travel hjelper deg med å få et e-Visa mot betaling.