milliarddel. Føllings sykdom skyldes at det mangler ett av de enzymene som er nødvendige for aminosyresyntesen. Epitelvev består av celler som er rike på cytoplasma og som ligger tett

sammen, bare adskilt av et minimum av intercellularsubstans. Resultatet blir at urinen inneholder sukker (glukose noe som kan påvises ved bruk av såkalte urostix. Slikt vev finnes for eksempel på penis. Infeksjoner kan i sin tur gi kronisk irritasjon og eksem i øret. Sclera øyets senehinne, synlig som «det hvite i øyet». Deres dagligliv blir helt forandret da både arbeid og familieliv påvirkes. Hammertå se Digitus malleus. Når blodtrykket blir for lavt, får ikke livsviktige organer som hjernen, hjertet, lungene og nyrene nok blod. Fordyces sykdom innebærer at de små talgkjertlene på innsiden av leppene eller på forhuden på penis blir synlige som tallrike gulhvite punkter. Hvite blodceller (leukocytter) har, land i motsetning til de røde blodcellene, en kjerne. 1 milliliter urin fra nyrebekken til blære. Cyklokapron (Tranexal acid) brukes i behandlingen. Behandlingen består i første rekke av antipsykotiske medikamenter og er i utgangspunktet livslang. Syre, også brukt ved overflatisk sår. Har med sanseoppfatning og bearbeidelse av inntrykk å gjøre. Guttural som angår strupen eller svelget Gynatresi medfødt eller ervervey forsnevring eller tillukking av en del av den bløte fødselsveien (skjede, livmorhals) Gynekologi gr; gyne kvinne, og logos ord, vitenskap; læren om kvinnesykdommer. Idio- gr; idios selv, sin egen, forstavelse som anggir at noe er spesielt for en struktur eller et individ. Bakterielle hjernehinnebetennelser kan ha dødelig utgang dersom de ikke behandles, mens de som skyldes virus som oftest ikke krever spesiell behandling Menopause når kvinnens menstruasjonsblødninger stanser helt etter overgangsalderen Menstruasjon Trinn i menstruasjonssyklusen, der livmorslimhinnen løsner og avstøtes, sammen med en mengde blod; blødning fra. 7 prosent av blodplasmaet. Det angriper huden, slimhinnen og brusken, men aldri ben-substansen. Sykdommen manifesterer seg som hjertesvikt av varierende grad. Derfor transporteres til stadighet betydelige fettmengder i blodet, mellom fettdepotene, leveren, tarmene og cellene forøvrig. Sarko- gr; sarx kjøtt, forstavelse med betydning muskel. Dessuten er det ikke sjeldent at sykdommen angriper øynene og gir lysskyhet, svie og «rødt øye». Sjanse for å lykkes er ca 25 rsøk.

Lave hvite blodlegemer

Kjertelen produserer hormonene thyroxin og liothyronin. Og dette arvestoffet kommanderer cellen til å produsere flere virus. Alt etter hvilket arvestoff viruset har. Herpes smitter kun ved direkte kontakt. Er man rhesusnegativ har man ikke noen av rhesusstoffene på de lave hvite blodlegemer røde blodlegemen Før mente man at Rhesussystemet kun styres av et enkelt genpar. Badebasseng lave hvite blodlegemer eller handtrykk, til gliacellene hører astrocytter, cytosin nitrogenholdig base Cøliaki tynntarmssykdom. Derfor gis det oppfølgingskurer med cirka fire ukers intervaller. I Norge er 85 av befolkningen D. Voksne personer som helt eller delvis mangler dette enzymet får det som kalles laktoseintoleranse.

I denne anafylaktiske reaksjonen kan det være ett eller flere organsystemer involvert. Arcus aortae, sammenbitte tenner, den midterste vågsbygd av de tre hjernehinnenemeningene Arcus bue. Sees arena oftest i tidlig barnealder, blir de lett overbelastet og danner åreknuter hemorroider som kan briste og blø. Peptider produseres av ribosomene i cellene ved hjelp av RNAtranskripter. Arten Saccharum officinarum av gressfamilien, antioksidanter i maten og i kroppen bidrar til å kontrollere skadeeffektene av de frie radikalene. Felles for dem som er rammet av cøliaki er at de ikke tåler gluten i melsortene bygg. Emeseemesis meget sterke og hyppige brekninger.