og stengt aviser og TV-stasjoner etter over en uke med voldelige sammenstøt mellom demonstranter og politi. 70 av landets gamle, ærverdige prestegårder legges ut for salg. Helseminister Bent

Høie kommer til oss for å fortelle hvorfor nøytral innpakning er så viktig. Pasient lå med smerter dyrenes valg og brudd i ryggen i to måneder. Verstingene i trafikken bør miste både førerkort og bil, mener Trygg Trafikk. Klokka er 0630. Her får du også høre mer om det vanskelige forholdet mellom Mexico og USA etter at Donald Trump har underskrevet en presidentordre om å bygge en mur, noe som fordømmes av Mexicos president. I Finnmark har ingen reservert seg.

Arbeidstilsynet molde, Ulykke dyreparken

I Øyer sluttet mobbingen da det ble nille garn forbudt med mobiltelefon. Han får ansvaret for ti tusen ansatte og skal kjempe mot to andre giganter i blomsterbutikk rørvik dagligvarebransjen. De økonomiske problemene i SørEuropa skremmer turister fra å komme til Norge. Regjeringen lover flere helsesøstre på skolene. Asylsøkere ble sendt frem og tilbake over grensen. Sa kona hans på det republikanske landsmøtet i USA i natt. Arbeidsinnvandrere er blitt de nye uteliggerne. Gjester, og både lærere og elever er fornøyde. UiO År viser en stor kjærlighet til teateret.

Arbeidstilsynet viser at de er 50 prosent mer utsatt for arbeidsulykker enn nordmenn.Fotball Cupfinalen, molde - Odd.

Arbeidstilsynet molde

Det kan bli lettare å selja hus på festetomt no når festeavgifta er avklart. I USA har kritikken fra det republikanske partiet roet seg etter at president Donald Trump i natt fordømte hvordan de høyreekstreme gruppene som sto bak volden i Charlottesville. Vi tar straks inn vår USAkorrespondent Tove Bjørgaas. Tungtrafikk og fly kan få drivstoff fra kvister og blader. I helga, toppkutt 0630 Kristina Stangeland 0, yngve Brox Fagforeningenes motstand hastighetstest mot å endre tariffavtaler i tråd med politiske vedtak er et demokratisk problem. Ikke så lett å vudere, og nå får sjakkmester Magnus Carlsen kritikk for å ha vært for lite tilgjengelig. Opposisjonen får nesten dobbelt så mange mandater på Stortinget enn regjeringen på NRKs siste partibarometer. Virgina, og vi skal på jakt etter far.

Om litt skal vi høyra meir om kva som skjedde.Jonas Gahr Støre blir utfordret av Erna Solberg som vil ha en mer åpen helsesektor:.