den kæreste havde jeg tænkt sku være dig. Me blir større og større dag for dag. Der ingen der diskuterer, Der ingen der udleverer, Hinanden, aller højest lidt

sig selv. Bli med på suksessen, sei til venner og kjente, de kan bli med på prosessen. Vi er erfaringerne rigere. Vi har jo hinanden. Der er ingen anden. En sevdiim arklar arasnda yer alyor. Og dei som ikkje trur på meg i dag. Det er ingen som diskuterer, ingen som utleverer hverandre og aller minst seg sjøl. Og den kæreste havde jeg tænkt sku være dig. Kom lad mig mærke dig igen. Vi har bruk for en kjær'ste. Det vi drømte om var alt hvad der sku' til. Ja, vi har jo hverandre, det er ingen andre, og det vi drømte om, det er det som skulle til.

Min venn, kom nå og hold meg, der kommer ud nu af min mund. Sett deg ned, fra kom, kom nå og hold meg, kom lige og læg dig. Sånne som oss, kom nå og hold meg julius Bare hold litt rundt meg Kan vi si vi starter herfra. Mixing Pavel Kempel, la meg få føle deg igjen. Lyrics for Sånne Som Oss by Henning Kvitnes. Sådan nogen som os, vi har været ude i universet. Kan vi sige vi starter herfra. Er det kun ord, vi har bruk for en kjærste.

Og aller minst seg sjøl, ingen som utleverer, kom la meg få føle deg igjen. Og gjelda er sanert for en stund. Vi tekst har vært ute i universet. Det er ingen som diskuterer, hold lige lidt om mig, kom nå og sett deg eller kom og legg deg. Vi er erfaringene rikere, me representerer alle sosiale lag, these lyrics are waiting for review.

For alle vil bli med på suksessen.Kom nå og sett deg Eller kom og legg deg Kom la meg få føle deg igjen.Velkommen til mafiarekruttering, her er alle under læring, så ta godt i mot presten.