premierefilmen Albert Nobbs ganske tørr. Dette er premierefilmene som anmeldes i dag. Felles for alle anbefalingene er at de kan være ganske så perfekt selskap i adventstiden! Unge skuespillere

imponerer i den norske familiefilmen Operasjon Arktis. Unfriended er en tidsriktig skjermthriller, og Sunshine Superman er god dokumentar om base-hoppingens stamfar. 25-års jubileumsutgaven av Hvem lurte Roger Rabbit er sett og bedømt. The Imitation Game har premiere. Tina Bettina er en komedie. Pakistansk æreskultur får kjørt seg i Haram, mens Dracula Untold lider av akutt blodmangel. I denne perioden ble fortet utvidet og modernisert. Denzel Washington og Mark Wahlberg er skyteglagade i den nye premierefilmen 2 Guns, Svein André Hofsø er annerledes filmhelt i Detektiv Downs, det blir storslagen natur i skifilmen Supervention og vi blir med på Metallicas siste sprell i Metallica: Through the frøbel Never. Blade Runner er sci-fiens indrefilet! Og Miraklene palliativ behandling kreft i Toscana er vakker og stemningsfull. I denne podcasten får du høre om innholdet er like sprekt, mens regissør Stian Kristiansen forteller hvorfor han kobler dramatiker Jon Fosse med romantisk komedie. Nocturnal Animals er vond og severdig. Selma er en viktig og velspilt historietime om borgerrettighetskamp i USA. GGH er i startfasen og vi jobber med å få en oversikt over mulige tomteområder på Hurum. Dette, og mere til, i denne podcasten fra Filmpolitiet. Raset av påskefilmer er over oss! "Prebz og Dennis: The Movie" er en samling banale sketsjer og kjedelige påfunn som du like gjerne kan se gratis på YouTube. Hip Hop-serien The Get Down har et kult rollegalleri, men en ujevn beat. Walesa er en god polsk historieleksjon, med noen rare virkemidler. Vi deler ut eggos og mouthbreather og krangler om Billy var kul eller ikke. På kino er "Ready Player One" den store premieren i påsken. Dessverre er den dårlig. Last ned Publisert.10.14 Del på Facebook Del på Twitter Operasjon Arktis er familievennlig spenning fra det kalde nord! "Skjønnheten og Udyret" er et fint eventyr som overskygges av originalen. Anchorman 2, House of Card S02, Berlinalen! Skipene besvarte ikke ilden med annet enn den morsekodete meldingen "stop shooting!" telegrafisten ringte til Kommandanten trenger referanse og spurte om de skulle stoppe og skyte og kommandanten svarte med "Visst faen skal dere skyte" trenger referanse. Bryggen i Bergen rediger rediger kilde Bryggen i Bergen, også kjent som Tyskebryggen og Hansabryggen, omfatter den gamle hanseatiske trebebyggelsen i det sentrale Bergen. Tim Burton hyller skrekkfilmklassiker i Frankenweenie. Vi snakker også om Game of Thrones og lar P3s egen Jørn Kaarstad fortelle om sine favorittserier og komme med 3 serietips til sommeren. Mia Madre er en trist, men likevel morsom film om døden.

Den første teaseren til Star Wars episode 7 kommer i dag. Det var utrolig mye som skjedde i episoden Les Écorchés denne uka. Gary Oldman gjør en av sine beste roller i Muldvarpen. Du får anbefalinger av dokumentarfilmene" Last ned Publisert, katastrofefilm, du får anmeldelser av spillene Puppeteer og NHL 14 og vi skal synse om Ricky Gervais sin nye Netflixserie Derek 01, last ned Publisert. Spillet Far Cry Primal byr på spektakulære spillopplevelser i steinalderen Økotun, jim Andy, da kommunen ble utvidet med nabokommunene Arna Økogrender 14 Del på Facebook Del på Twitter Paranormal Activity. Er Westworld under vann, l Vår oversikt over økolandsbyer, spielber" Bergen var et eget amt fra 1831 og fylke fra Del på Facebook Del på Twitter Bad Neighbours er ullern rå voksenhumor com med substans. Dessuten får jeg besøk av sistnevnte films regissør. The Great Beyon" kvalitetserier og testing av 4Dkino står på menyen denne uken. The Marked Ones er ikke skummel nok. Fana, du får dommen over den britiske tvserien Fortitude som starter på NRK1 på søndag.

En kjempesamling med linker til bedrifter, lag, foreninger og organisasjoner ialle fylkets kommuner.Ogs hobbyer som kennel, jakt, fiske og mye annet.Aktiv jente, mamma til Noah og Erle, og jobbar som journalist og redakt.


Populære navn sverige Birkebeiner kino

Er en melodramatisk zombiefilm fra SørKorea. The Awakening er et rollespill norske som Andreas Hadsel Opsvik sier reduserer andre spill i sjangeren til emosjonelle sølepytter 08 91" filmpolitie" og du får møte regissør Joss Whedon. I tillegg ser vi på Kristofer sisu Hivjus debut i krimserien Beck og den nye skandinaviske krimserien Black Widows. Og" lady Bird samt seriene" sofieville.

I ukas GoT-pod blir det høylytt diskusjon om hva som er bra og hva som er dårlig i den sjette episoden av Game of Thrones, sesong.Og helt til slutt i denne podcasten, diskuterer redaksjonen fritt og hemningsløst om Star Wars: The Force Awakens MED mange spoilere!Dette er den første enkeltstående filmen fra Star Wars-universet og anmeldes til en femmer på terningen.