kløe på de ytre kjønnsleppene, men det er ingenting der. Vi har behandling mot alle tilstandene nevnt, men da må man først finne ut av eksakt hva årsaken.

Fikk du svar på det du lurte på? Selv om det ikke er andre tegn enn kløe, så kan det være sopp likevel. Håper svaret var til hjelp. I tillegg kommer at dette området utsettes for mer vask og påkjenninger fra såper og lignende enn de fleste andre steder på kroppen. Hvis du lider av kløe, irritasjon eller brenning av klitoris eller området rundt vagina, vulva, som kan være veldig irriterende. Takk for spørsmålet ditt. Det er flere mulige årsaker til svie i underlivet slik du beskriver. Når vi som leger hører at man har en intens brennende kløe /stikking på kjønnsleppene tenker vi ofte på herpes infeksjoner. Hei, jeg sliter veldig med kløe på de ytre kjønnsleppene, men det er ingenting der. Det er litt tørt og sånn, men ikke tegn til sopp eller vorter. Spørsmål og svar Kropp og helse Jeg klør litt i underlivet, på kjønnsleppene, og jeg har sett med speil, og det er rifter på begge. Jeg klør litt i underlivet, på kjønnsleppene, og jeg har sett med speil, og det er rifter på begge. I flere år har jeg periodevis, to-tre ganger i året, hatt plager i underlivet. Det er det samme hver gang: Det er kløe langs kanten på kjønnsleppene, innenfor, og oppover i skjeden.

Ostet" jeg nevner som sagt en liste av muligheter over. Når vi som leger hører at man har en intens brennende kløestikking på kjønnsleppene tenker vi ofte på herpes infeksjoner. Endringer i bergen lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Er det viktig å vaske undertøyet på 60 grader eller mer. Det er mulig å få sopp i lyskene. Da vil du ved siden av kløen gjerne ha litt hvitaktig" Hva kan det være og hva kan jeg gjøre. De som har hatt herpes har dette viruset apotekloven i kroppen resten av livet.

Kløe på kjønnsleppene

Hei jente, jente, spørsmål og svar mia nrk kropp og helse kløe esta skjema usa på de ytre kjønnsleppene. Og det er noe alle kan oppleve å få av ulike årsaker. Du bør derfor vurdere å skaffe deg et oppdatert svar fra en av våre leger. Svar, det er flere andre muligheter, dersom du liker å jogge så kan du fint gjøre dette. Vi gjør oppmerksom på at innholdet i denne artikkelen er mer enn to år gammel.

Lykke til og god sommer!Hvis det ikke blir bedre etter behandling en ukes tid, bør du prate med lege.Ja Nei, tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse.