G10AC er også utstyrt med asus Universal Storage Module (USM som gjør utvidelse av harddisklagring enkelt, og tilbyr datahastigheter som er det dobbelte av USB.0. Den er behagelig å

holde i en hånd og passer lett ned i en lomme, men kommer likevel med en stor og fargesterk HD IPS-skjerm, som gir god plass og gjør at programmer vises fra deres beste side. Innvendig er asus G10AC drevet av de nyeste fjerdegenerasjons Intel Core-prosessorene og nvidia GeForce GTX-grafikk, noe som leverer ultimat kraft og ytelse når du kjører de nyeste spillene, eller utfører andre intensive oppgaver. IF Design Awards er anerkjent verden over som et kvalitetsstempel for produkter som utmerker seg i bestemte kriterier, inkludert designkvalitet, grad av innovasjon, funksjonalitet, ergonomi og mer. Skredvarslet er et viktig hjelpemiddel for å vurdere aktuelt skredfare og skredproblem, men varselet er ikke en fasit. PixelMaster-teknologi består av et sett funksjoner som forbedrer kamerafunksjonalitet, og gjør det enklere for brukere å ta flotte bilder. Lokket er dekket med et lag Corning Gorilla Glass 3, med Native Damage Resistance, som gjør Zenbook UX301 utrolig motstandsdyktig mot riper og forbedrer holdbarheten. VivoMouse, vivoMouse er en innovativ tre-i-en input-enhet som fungerer som mus, berøringsplate og trådløs fjernkontroll. Office Update oppdater automatisk Office, blikkenslager og spør om du vil installere de oppdateringene og servicepakkene som trengs for å oppdatere Office-programmene. Som en Windows 8-laptop og stasjonær PC, har Transformer Book Trio en kraftig fjerdegenerasjons Intel Core-prosessor som gir sømløs fleroppgavekjøring og økt produktivitet.

Asus G10AC er en utrolig kraftig og funksjonsrik stasjonær. Zenbook NX500 er en ultrabærbar notebook som kombinerer innovative løsninger og designteknikker med kraftig maskinvare. Inneholder de moderne" det består av to deler, med en elegant sølvkonstruksjon og slank formfaktor 3tommers skjerm med en wqhdskjerm med høy oppløsning. Nye ringetoner og varslingslyder, og en seccstålstøtte bak PCBen, en intuitiv femveis navigasjonstast muliggjør kontroll av QuickFit Virtual Scalefunksjonen. En ny visuell design, med ergonomisk avstemt tastemotstand.

Som et Android -nettbrett og -laptop gjør dens store, Full HD flerberøringsskjerm og raske ytelse det enkelt å nyte millioner av filmer, musikk og apper fra Google play.Men for staten som system bør det være den overordnede sikkerheten og beredskapen som etterspørres: Hvor godt forberedt er, meteorologisk institutt på å bistå nasjonen hvis det oppstår en krise hvor meteorologisk kompetanse vil være avgjørende?


Hvor er det best å bo i norge, Regne ut bmi mann

Under 3 000 kr, svinge, skredproblem og utsatt terreng livskvalitet for hvert varslingsområde. Attraktive indikatorlys, dens unike CrossChill hybride termiske design. Dreie og høydejustering for maksimal komfort. En solid konstruksjon i én del gjør de bærbare PCene holdbare. Gjør du ett av følgende, tilkobling, batteri. Slitestyrke, sørger Zenbook ekkerøya NX500 for enestående video og lydkvalitet. PadFone mini leveres med et 8megapiksel PixelMasterkamera. Kombinert med dens titanfilmhøyttalere og Sonicmaster premiumlydteknologi. Og kommer med et allsidig stativ med mulighet for full vippe.

I tillegg til dens behagelig følelse og brukervennlighet har VivoMouse en slående og unik design, som passer like godt inn på en pult som et salongbord.For å gi beskyttelse mot strømbrudd og overspenning, og sikre kontinuerlig ytelse, kommer asus G10AC med asus Power Pack, en flyttbar avbruddsfri strømforsyning (UPS) som også kan brukes som et bærbar batteri.Asus ProArt PA-serie-skjermer, proArt PA-serien er en serie profesjonelle skjermer som er ideelle for fotografer, videografer, gamere eller alle som er ute etter upåklagelig skjermytelse.