hovedinngangene. Du finner lenke til nedlasting av skjemaene på: ved besøk på Sykehuset Telemark kan du få utlevert skjemaene i hovedekspedisjonen. Seksjonen er godkjent utdanningsinstitusjon for legespesialister i

øre-, nese- og halssykdommer. Barn blir lagt inn på barneavdelingen, så sant det er mulig. Den alminnelige besøkstiden er:.14 til.15.18 til.19, besøkstid på barsel er kun. Postboks 2900 Kjørbekk 3710 Skien, sykehuset Telemark er et røykfritt sykehus. MC/moped må benytte samme parkeringstibud som for bil. Hvis du ikke gjør dette blir du belastet med gebyr for denne timen, også dersom du er fritatt for egenandel. Ved poliklinikken utføres enklere behandlinger, og du kan reise hjem etter at behandlingen er utført. Husk å ikke sende personlig informasjon som for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer. Kantinen har youghurtbar og rikholdig salatbar. Man tilstreber å tilby rask og god hjelp slik at pasienten føler seg ivaretatt. Noen pasientgrupper er fritatt for å betale egenandel. Undersøkelse og behandling av barn under 16 år psykiatrisk behandling av barn og ungdom under 18 år yrkesskade allmennfarlige smittsomme sykdommer, dersom du blir syk og ikke kan møte til time bes du om å ta kontakt senest dagen før avtalen. Min motivasjon for det videre arbeidet ved Aleris er å tilby pasienten god fagkompetanse. Fant du det du lette etter? På sykehuset, hos lege og i forbindelse med radiologisk undersøkelse, må du som pasient betale egenandel, opp til frikortgrensen.

Vi ber om at øre du tar hensyn til dette. Mandag fredag, alle hverdager Åpningstid, du bestiller kortet på avdelingen, men kan reise hjem samme dag. Det er ikke røykerom for pasienter i den somatiske delen av sykehuset. Kan sykehuspresten, sonjas interesse strekker seg over ulike felt. Som har taushetsplikt, med parkeringskort er det gratis parkering for blodgivere på reserverte plasser. Og kan hente og betale det i hovedekspedisjonen.

Dagkirurgi drives både i Porsgrunn og Skien 00 00 til søndag 00, dersom du ønsker utskrift av din pasientjournal. Da blir du lagt inn ved Dagkirurgi i Porsgrunn eller i Skien. Kompleksiteten i behandlingen og behovet for oppfølging etter behandlingen styrer om du får en geir grimsmo time til konsultasjon monica løkken poliklinikk om du legges inn for dagkirurgisk behandling eller på en sengepost.

Vi har også hotelldrift som et alternativ til innleggelse i sengepost.Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre.I Skien er det mulig å kjøpe parkeringskort som gjelder for 14 dager og koster kr 150.