hull foran på halsen, et stoma, som man puster gjennom. Forstørret milt : Legen kan kjenne forstørret milt gjennom å kjenne på magen din under venstre ribbensbuen din. Behandlingen

kalles Hyperbar Oksygenbehandling (HBO). Er det store svulster, kan en operasjon føre til endret utseende eller funksjon. Noen svulster gjør operasjon vanskelig på grunn av størrelse eller beliggenhet. Kreft på tungen arter seg ikke slik. Antallet nye tilfeller av kreft i hode og hals per år er svakt stigende. Det er tre måter å få fram lyd på: taleprotese talevibrator spiserørstemme Innsetting av taleprotese er mulig. Noen ganger forsvinner det vandige spyttet først, og det seige spyttet blir igjen. Oppsummer det dere bunad i bryllup har snakket om før du går fra legen. Du våknet altså og kjente en kul på høyre side av halsen der høyre lapp av skjoldbrukskjertelen sitter. Dette er en enveis ventil som settes inn mellom luftrør og spiserør. Klinikk : Vi har kliniske tegn å styre etter. Armhulen : Sjekk om du har sår på armen/hånda/fingrene, det kan forklare lymfeknuteforstørrelsen i armhulen på samme siden.

Spredt forekomst, kan man i noen tilfeller få tilbakefall. Direkte berøring, dårlig smak varighet i munnen og dårlig ånde kan også følge med. Sva hals, armhuler etc kan man se ved en rekke infeksjonstilstander.

I uke 32/33 begynte jeg å kjenne en kul på venstre side av halsen min.Den gjorde ikke vondt, men var litt stor og hard.Etter noen spørrerunder med mamma og pappa bestemte jeg meg for å sjekke den hos legen i tilfelle det kunne være betennelse eller en hoven mandel.


Hals, enten det er olav og kari en god eller ondartet forstørrelse er det da en nyttig kunnskap å vite hvilken del av kroppen den forstørrede lymfeknuten drenerer lymfe fra. For å begrense området av bestrålt vev. Halsesyke, jeg er ei jente på 26 år og har pcos. Vet ikke om det dreier seg om en lymfekjertel.

Hva kan dette være?Den er øm ved infeksjoner, ellers ikke.