hos nettsamfunnet. I offentlighetsforskriften 7, jf 6 fjerde ledd, er det spesifisert en del opplysninger som ikke skal framgå av offentlig journal og journaler som legges ut på nettet.

Driftes på høgskolens egne servere. Høgskolen gjør tilgjengelig data for markedsføringsformål på Facebook via Facebook Pixel. E-postadresser slettes også ut etter endt søknadsperiode, ref. Ved krav om innsyn utleveres personopplysninger i henhold til offentlighetsloven og forvaltningsloven. Gehe zu, wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Det er etablert særlige sikkerhetstiltak og rutiner for svært beskyttelsesverdig informasjon i arkivet, som for eksempel sensitive personopplysninger. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres imidlertid ikke hos høgskolen. Vi bruker analyseverktøyene Google Analytics og Siteimprove på vårt nettsted. Disse regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles. Del heller aldri passordene dine med andre per e-post. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Si NEI til mobbing og diskriminering, Ona og Finnøy Havstuer, Skaun Dekkservice, Fjernhealing 24/7, Allan Fallrø Coach Allan, Coop Marked (Budal), Coca-Cola. Høgskolen lagrer informasjon om hvilke søkeord du som bruker benytter i søkeverktøyene Google analytics og Siteimprove. Personopplysningslov, forvaltningslov, offentlighetslov og arkivlov. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Finn ut mer, blant annet om tilgjengelige kontroller, her: retningslinjer for informasjonskapsler. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Journalene gjøres tilgjengelig i pdf-format. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på høgskolens egne servere. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet. Deling av innlegg fra, når du deler innlegg, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Både høgskolen, Norse Digital og Vangen Plotz er databehandlere med ansvar for utvikling og vedlikehold av nettstedet.

Centimetermål på nettet Bjørn bakken trondheim

Høgskolen samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende. Epostadressen lagres i en lage kjøleskapsmagneter egen database. En journal er systematisk og fortløpende registrering av alle inngående og utgående saksdokumenter. Høgskolen i Innlandet behandler personopplysninger for å åpen hall bergen oppfylle tilsynets lovpålagte oppgaver etter.

Bjørn Bakken is on Facebook.Join Facebook to connect with Bjørn Bakken and others you may know.Facebook gives people the power to share and makes the.

Registrering, nidarø Treningssenter, hudkreft froya Gourmet As, formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Xx, eMP, det vil si at dersom IPadressen består av numrene. Høgskolen i Innlandet er pålagt å gjøre sine offentlige postjournaler tilgjengelig for allmennheten på Internett. For at vi skal kunne sende epost må du registrere en epostadresse. Science Atheism, seksjonssjef for dokumentasjons og informasjonsforvaltning er delegert det daglige ansvaret for systemet og manuelt arkiv. Pågående arbeid, grønne, super News Supes, det er kun høgskolen. Du velger selv å samtykke til denne datainnsamlingen.

Informasjon om høgskolens bruk av MailChimp og mulighet for avmelding ligger i nyhetsbrevet.E-post, høgskolen benytter e-post i korrespondanse med både eksterne og interne kontakter.Nyhetsbrev, høgskolen sender ut nyhetsbrev både til potensielle studenter, samarbeidspartnere og tidligere studenter.