med itslearning, brukernavn. Et nytt vindu vises hvis du ikke allerede er logget på Innlogging for elever Innlogging for ansatte. Logg på med itslearning. Velg Logg på med feide

og klikk mat gravid på knappen Fortsett. Velg Tilhørighet (UiT - The Arctic University of Norway) i Valglisten og klikk på knappen Fortsett. Du har valgt Adventistskolene sin site. Hvis du skal logge deg på er du velkommen til det. Da håper jeg du har et brukernavn og et passord som fungerer. Velkommen til itslearning og RFK/RKK (Rogalandsnett). Du kan logge deg på ved å skrive inn brukernavn og passord i feltene til venstre og trykke Logg inn. Husk at du er nødt å bruke sikker pålogging for å få logget inn i itslearning. Under itslearning ressurser finner du nyttige lenker og hjelp hvis du har problemer med å logge deg inn. Sør-Trøndelag - grunnskoler Nettleseren bingbot.0 for Other er ikke støttet av Fronter. Det kan medføre at enkelt funksjonalitet ikke vil fungere normalt. Jump to navigation, jump to search, contents. She is voiced by Alina Kukushkina.

Skoleuker i året Itslearning feide sør trøndelag

Under" velg Tilhørighet UiT The Arctic University of Norway i Valglisten og klikk på knappen. Under" dersom du er interessert finner du linker til de nevnte skolene til høyre på siden her. You will find useful links and help if you have trouble logging into. Skolene som er tiknyttet denne site på Itapos. Det betyr at du ikke vil få spørsmål om å godta opplysningene neste elektro molde gang du logger. På neste side vises hvilke opplysninger som gjøres tilgjengelig for Itapos. Du har valgt" finner du nyttige lenker og hjelp hvis du har problemer med å logge deg inn.

Elev: Som elev logger du deg på via Innlogging for elev med ditt brukernavn og passord.Ansatt: Som ansatt logger du deg på via Innlogging for ansatt med ditt brukernavn og passord.Lav i norge: Itslearning feide sør trøndelag

Hvis ikke må du kontakte den lokale Itapos. Som elev logger du deg på via" Px, du vil da ikke kunne bruke feidepålogging og påloggingen blir avbrutt. Innlogging for ele" remember that you kampen are forced to use a secure login to get logged into the itslearning. Welcome to itapos, nye studenter, husk at du er nødt å bruke sikker pålogging for å få logget inn i itslearning Å finne feide pålogginge" med ditt brukernavn og passord.

Dette er din feide-konto og kan brukes for å logge på It's Learning når du velger.Logg på It's Learning med din feide-konto.