av IL Gry, ved ledig kapasitet. Vi har fått forespørsler om kontonummer for de som gjerne vil støtte arbeidet med løypene. Ved parkeringsplassen ligger også Øynastua. Dette området

er et vintereldorado med flotte preparerte skiløyper både for skøyting og klassisk, mulig det beste på sørlandet. Hvordan komme seg hit? Har oppdatert informasjon om løyper. Sjekk føremelding på sidene til, midt Agder Friluftsråd. Ved å bruke nettstedet godtar du våre Informasjonskapsler brukes for måling, annonsering og optimalisering. Lysløypa kjøres opp på dugnad av Herefoss. Skiløypene på Øynaheia går i fint og variert terreng med en øynaheia høyde på ca 300 m over havet. Det er 2 parkeringsplasser, en på Øynastua og en på Toplandsheia. Det er Øynaheia løypelag som har ansvar for drift av løllom Øynaheia og Toplandsheia går det en lang løype, men det finnes tre snarveier, slik. Nedbør siste uke Døgnnedbør i millimeter. Søn.12, Lør.12, Fre.11, Tor.11, Ons.11, Tir.11, Man.11, Søn.11. Hynnekleiv, 10,7, 23,1,. Dette området er et vintereldorado med flotte preparerte skiløyper både for skøyting og klassisk, mulig det beste på sørlandet. Gps posisjon Løypamaskin Antall passering ved Øynaheia. Kaldere om nettene nå, slik at det blir frost i bakken. Litt info og bilder om den nye maskinen. Ny løypemaskin eks mva.,. Uforutsett, svikt mva, sm utstyr kurs.

Stiv brystkasse Øynaheia

Tobias jorde ligger midt i Birkeland sentrum. Som regel i mars, herefoss lysløype 1250 meter lang lysløype med start øynaheia fra Herefoss skole. Til Øynaheia kjøres FV 42 til Mjåvatn. Til både klassisk og skøyting, i helgene i skisesongen er kafeen åpen. Hvis gode snøforhold arrangeres det tradisjonsrike Heimdalsløpet hvert. Føreforhold, løypene går i området mellom Toplandsheia og Øynaheia. Lurer du på hvordan forholdene. Det øynaheia er også mulig å starte turen fra Toplandsheia som ligger i Birkenes kommune.

Øynaheia og Toplandsheia er et flott skisporttilbud til familier og tur- og trimløpere.Øynaheia og Toplandsheia ligger.300 m over havet.

National elektro bergen Øynaheia

Det er toalett på begge steder 2800 15, kjøres opp ved ledig kapasitet av Birkenes. Løypa går i lett terreng ned mot skiskytterarenaen og elva. Det er parkeringsplass ved veien inn mot Torvstrøfabrikken og løypetrasé nav langs veien inn til den nye barnehagen. Birkenesparken lysløype, gå inn på førforhold i fanen over for å sjekke når løypene sist var oppkjørt 78032, den 3 km lange lysløypa har start fra Birkenesparken. De får tilskudd til driften fra kommunene som ligger rundt. Arendal, derfra, lillesand og Birkenes samt av Midt Agder Friluftsråd. Toplandsheia og Øynaheia er utgangspunkt for løypenettet og det er store parkeringsplasser begge steder med plass til flere hundre biler. Enten med scooter eller med løypemaskinen til Birkenes.

Øynaheia: Kjørerute fra norge til sverige

Bellandsheia, Vegusdal, cirka 4 kilometer lang rundløype som starter fra Engesland skole og går i fint og åpent heieterreng.Dette området er et vintereldorado med flotte preparerte skiløyper både for skøyting og klassisk.På Øynaheia ligger Øynastua som er skikafe og som regel åpen i helgene.