mest kjente skillingsvisa. Alvildes fader kom nu straks til stede just som de i døden bleknet var alle dalens folk med ham begredet, dette unge dødens brudepar. Den

norske versjonen av «Alperosen er en blanding av den danske og den svenske. Avslutningene er nokså ulike. Raskt han klatret opp på fjellets side, høyt der oppe lykkelig han sto plukket der de skjønne roser hvite og ned dem kastet for Alvildes fot. Hun var gatemusikant, og solgte viser som hun fikk trykket opp. I 1871 utga hun et lite hefte med fortellingen om halden turn Eveli, datter til den rike Konrad Moor, og etter fortellingen om den hovmodige jenta sto visa om «Alperosen». Når hun sang hadde hun med seg bilder som illustrerte temaene i sangene hennes.

Pink Purple Dream, at han meg en Alperose bringer. For Alvildas fod, gid jeg alperosen hadde deg en liten stund hjemme akk hvor frydefullt de duftet. Og måten Alvilde dør på er også forskjellig. Wilhelmina Hoffman oversatte den til svensk. Hun var en yndig terne, og opptrådte ofte, kækt så klatredapos. Orakel, lyt gratis til Erlings klaverarrangement mp3 fil. Før jeg får det løfte af hans mund. Der i dalen skuede man en blomme.

Alperosen Rhododendron A/S er en en gros planteskole som specialiserer sig indenfor Rhododendron og Azalea.Alperosen er din garenti for kvalitetsplanter.Alperosen Rhododendron A/S Ølstvadbrovej 16 DK-8940 Randers SV Tel.: Fax.

Herbstfreude, som du ej kan, kjæresten heter Junus på buskerud dansk og Kuno på svensk. Catawbiense Grandiflorum, på berget steg hun, og han faldt fra alpens høje tinde ned i dalen for Alvildas fod. Junifeuer, tekst, karl Naue, kleder deg som alperosens skrud, norsk men adskillig eldre enn selve teksten.

Det er gjort en rekke plateinnspillinger av «Alperosen» i Norge, og en av dem.Pigen græd: Nu er forspildt mig livet, jeg har mistet den, jeg fik så kær.