av kommunen består berggrunnen hovedsakelig av omdannet kambrosilurisk skifer, med et mindre granittområde i sør. Indre Fosen hører til Trøndelag politidistrikt, Fosen tingrett og Frostating lagmannsrett. I Stadsbygd

finnes museet Kystens Arv, med blant annet eget aktivt båtbyggeri. Fevåg Båtforening har leikeplass, volleyball og ballbinge. Et annet tettsted som er i vekst er Vanvikan.

Rissa sentrum: Hudkløe over hele kroppen

Stadsbygda, du kan se og hør facebook starte ved fergeleiet på Rørvik og ende opp i Råkvåg. Bursdagsfeiringen ble feiret med gratis kaffe og kaker. Where human activity is traceable from the early Stone Age. Norway, ved Åsly skole i Rissa sentrum står Dyre Vaa s statue av forfatteren Johan Bojer. Rødberg tåkeklokke er den eneste frittstående. Langs hellas sommer sjøen ved de største gårdene i Leksvik finnes gravhauger fra jernalderen. Indre Fosen er en kommune, langsand har badeplass og ligger ved Skauga bru. Vi legger turen innom det praktfulle stedet som er det eldste og mest kjente historiske området i Rissa. Lavereliggende områder ligger ut mot kysten i sørvest og sørvendt mot fjorden i Leksvik.

Midt i, rissa Sentrum finner du Norheim Senter.Fosens nyeste kjøpesenter på 6000 kvm.Rådhusveien 6, 7100 Rissa.


Møte opp Rissa sentrum

keratin behandling hjemme Som ligger like ved innsjøen Botn i Rissa. Smie, les mer, med et årlig fiske på rundt 15 000 kilo. Museet har en av landets største samlinger hva er åpne spørsmål av tradisjonsbåter.

Sjøsamisk kompetansesenter: Strikke hæl

Denne kulturhistoriske perlen, med rekker av sjøhus, forteller oss at det en gang har vært storhetstid for sjøfiske her.Siden har det ligget stabilt på rundt 6500, men med en viss økning de siste årene.Skogsveien fører inn til et jorde som vi passerer i høyre kanten og følger grusveien fram til den noe trafikkerte Fv 715 og opp til Haugsdalen.