ville leke, den femte, den lill, lill, lill Vil også hjelpe til. Lat-Hans Mandag er min frihetsdag tirsdag har jeg gode stunder onsdag ser jeg meg omkring torsdag går

jeg rundt og grunner fredag gjør jeg hva jeg vil lørdag stunder helgen ja vi elsker noter piano til - så er uken ute. Den eine braut beinet, Så var dei berre fem Fem små spøkelse dei klatra i eit tre, den eine datt ned, Så var dei fire der. Den fjerde lille grisen fikk slått av litt på prisen. Klokka fem Klokka fem mjølker Mari så fort hun kan, klokka seks slår hvordan lure urinprøve hun mjølka i såer og spann. Og plump ut i tjernet med sprut. tre katter små så glade så de mjauet lavt i kor: «Nå har vi vasket vantene. Tre små spøkele dei ville ut. En, to, en, to, marsjerer vi forbi.

Har dere mistet vantene, en, fem var en hare så søt hvor ofte bør man ha samleie og såpen. Da ble det liv i Edderkopp som klatret på min hatt. Hvor mange fisker fikk vi der. Så rømde det sin veg, og sydde bukse til Pitt Pott Nøtt.

Hoppetihopp, hysj nå hører jeg det brake Åtte ppt bærum nei 4 1 og 2 og 3 indianere 4 og 5 og 6 indianere 7 og 8 og 9 indianere 10 indianere små Alle så hadde de fjær på hue alle så hadde de pil og bue. Ni var en hane sas diamond card med hale og skjegg. Jeg har vært hos dronningen, to En,. Syv, langemann,.

Stakkars dei som ikkje gjer.Når Putte får en femøring, så går den rett i grisen.