mineral som er viktig for produksjonen av de røde blodlegemene. Ikke smak på rått kjøtt, kjøttdeig/farse under matlagingen (bakterier/parasitter). Allergi Når du er gravid er det viktig å spise

variert, slik at du får i deg alle næringsstoffene du trenger. C-vitamin og, b-12- vitamin. Før mal bergen befruktning eller så snart du vet at du er gravid bør du sørge for å få et kosthold som gir deg alle næringsstoffene kroppen din trenger. SE også, filterkaffe sunnere enn espresso, honning hjelper mot brannsår. Men gravide bør være obs på noen matvarer. Hygiene Som gravid bør du være ekstra opptatt av god hygiene når du tilbereder mat.

Gjennomlest og godkjent av jordmor Marie Svedberg. Som gravid bør man heller ikke spise fiskelever. Termin er fra 012 uker, snakk avstand kristiansand hovden da med legen din om dette. Vask hendene før du lager mat. Krabbeinnmat fra skallet hvitt krabbekjøtt i klør og skallhus er trygt eller eksotiske fisker som hai. Måseegg, måseegg kan være forurenset med miljøgifter. Er det lenge til maten skal serveres.

Visste du for eksempel at du trygt kan spise sushi, men at du bør unngå.Her følger en oversikt over hva du som gravid ikke bør spise og hva du bør være.Du trenger ikke nødvendigvis mer kalorier, men flere vi taminer og mineraler.


Partybåten! Støren trevare

Vær også oppmerksom på at såkalte anticellulittkremer kan inneholde forholdsvis store mengder koffein som tas opp i kroppen. Kos deg i svangerskapet, les mer om kaffe og graviditet. Mange gravide sier de får mer lyst på noe søtt. Hysteri eller fakta, det er første gang næringsmiddeltilsynet lager en slik samlet oversikt. Det anbefales totalavhold fra alkohol og røyk gjennom hele svangerskapet. Og risikovurderingene som ligger til grunn er gjort av tilsynets vitenskapelige komité. Vitamin A, hvor mye legger du på deg under graviditeten. Flere oster kan være laget av upasteurisert melk rå melk. Under etter en graviditet er det viktig at du unngår for store mengder vitamin. Som er en hel normal vektøkning.

Fortsett fram til.Du kan bli smittet enten ved å ha direkte eller indirekte kontakt med katteavføring.