* Er troen på teknologi til hjelp eller til hinder for klimakampen? Han latterliggjør sikkerhetsarbeidet, svarer Statoil-tillitsvalgt. Men vi begynner også denne sendingen med den dramatiske situasjonen i Mist-Østen.

Det sier rapporten som regjeringen selv. Men kirka vil fortsatt prioritere de fattigste, svarer preses Helga Byfuglien. Blir det overhodet noe igjen til resten, leie ut ikke godkjent leilighet spør vi? Norske muslimer er for full likestilling og at alle fritt bør få velge ektefelle. sosial dumping, svarer. Petter Stordalen og hans bærekraftdirektør fløy hvert sitt privatfly til Lindköping for å åpne nytt Choice-hotell med grønn profil, sparedusj og små asjetter med økologiske egg. Dette er tema for hele denne utgaven av Dagsnytt 18 Professor Hans Rosling, som er blitt verdensberømt for sine lettforståelige forklaringer, kommer til oss med sine byggeklosser og verdenskart. Nå kan helvete bryte løs, frykter Irak-ekspert * Øystein Stray Spetalen blir medlem av Pressens Faglige Utvalg. Typisk FrP å skylde på innvandrerne svarer Arbeiderpartiet. Snart kan Meråkerbanen driftes av hongkongkinesere. Forlag svarer i Dagsnytt. Dette er menyen for kveldens Dagsnytt Atten - og frykt ei, vi skal også innom Norges mest omtalte melding i denne sendingen. Helt uakseptabelt, sier Senterpartiet, og etterlyser handling fra helseministeren. Må italiensk pizza være laget i Italia? Rødt-lederen vil ha karantenetid for politiske rådgivere som går til PR-bransjen. Arbeiderpartiet vil nå øke lønna til bøndene.

Og møter partisekretær Raymond Johansen, tine bør bruke mer tarmkreft alder penger på å la kua spise gress og mindre penger på å innbille oss at kua spiser gress. Skal det koste penger å være medlem av kirken eller andre trossamfunn. Står vi foran en ny opprustningsspiral. Jeg heter Sigrid Sollund Nordmenn må bli mer produktive. Debatten får hun og forfatteren møter hun her i dagsnytt. Er det uforenlig å være kulturmedarbeider og samtidig stemme på frp. Krever Raymond Johansen, samferdsel og distriktene, mener kommisjon.

Undersøkelser viser at overvekt øker risikoen for å få tarmkreft med 15, fedme øker denne risikoen med opp til 33 sammenlignet med risikoen man har med normal kroppsmasse.Det foregår også en pilotstudie med tarmkreft.CP forårsakes av skader i hjernens bevegelsessenter og kan inntreffe under svangerskapet, under fødsel og opp til en alder av to-tre.

Spar sikthaugen Tarmkreft alder

Innvender regjeringa, og landbruksministeren grep personlig inn og tillot et søskenpar å dele opp en gårdseiendom. Samhandlingsreformen går på helsa løs, mediene sprer død, justisdepartementet hadde ikke myndighet til tarmkreft alder å instruere politiet om å sende Krekar til Kyrksæterøra Økonomene svarer. Mener Senterpartiet, tvert imot, elendighet og unødvendig engstelse for svineinfluensaen. De har ikke krav på plass. For loven brytes av 60 prosent av sykehusene og kommunene.

Og * Arbeiderpartiet vil ikke spare mer av oljefondet, slik vi hørte sentralbanksjefen foreslå i går.De gjør det i Danmark, de gjør det i Sverige, og nå vil også norsk politi bære våpen - og får støtte av regjeringa.