Drammen by, eller utforsk de koselige kafeene og butikkene langs torget og elvebredden. Bruk filtrene i menyen til venstre for å få et mer nøyaktig søk etter dine behov.

Her finner du alt fra mote til interiør, og senteret ligger kun en 7 minutters kjøretur fra sentrum. I de siste årene har Drammen utviklet restauranter seg til en moderne by og er i dag en av Norges raskest voksende byer. Du vil elske stedet mitt på grunn av nabolaget og den komfortable sengen. Rekreasjonsmuligheter for alle enten om du vil gå en tur langs den nydelige strandpromenaden, ta en tur på biblioteket, nyte en kopp kaffe eller oppleve en av de mange konsertene på Union Scene. Fant 50 restauranter, viser nå 1-10, litt tilbaketrukket, med nydelig utsikt over Smedasundet, finner du en av Haugesunds beste restauranter. Kongens gruve ligger ved Norsk Bergverksmuseum og byr på en spennende opplevelse for besøkende i alle aldre. Mall Gulskogen, spisesteder, tika Tika, tika Tika er et indisk streetfood-konsept som serverer sunne og smakfulle spisesteder curry retter, wraps, supper og sandwicher på minuttet. Til buss og tog er det 5 minutters gange. Her blir du møtt av 60 meter høye fjellvegger og de aller tøffeste kan prøve seg både rappellering og strikkhopping. Det finnes et parkeringshus på området, som er driftet av Q-Park, i tillegg til en rekke kommunale p-plasser. Har du leiebil i Drammen har du også muligheten til å besøke museet. Nå finnes restauranten også på kaien i Haugesund. Informasjonsskilt om ristningene gjør turen til en spennende og lærerik opplevelse for både store og små. Restaurantene er rangert etter hvor mye innhold de har, samt hvor mange positive omtaler de har fått fra brukerne. Drammen er en by og kommune i Buskerud fylke og blir ofte kalt «Elvebyen Drammen» grunnet sin beliggenhet ved Drammenselvas utløp i Drammensfjorden. Kjempegod pizza- og pasta-restaurant til en rimelig penge. I tillegg kan du rusle i gårdens barokkhage fra 1800-tallet og se Norges eneste bevarte labyrint av lindetrær. I sentrum finner du også den særegne gangbroen Ypsilon bru som strekker seg over Drammenselva. I tillegg byr museet på en samling av moderne kunst, samt Scandinavian Design innen keramikk, emaljert metall og glass. Midt i begivenhetenes sentrum, ved idylliske Smedasundet finner du en koselig og intim Egon-restaurant.

Her kan du også bli med på guidede astrid solheim gruveturer i koboltgruvene. By continuing your visit on this website. Fra Drammen tar det, stupebrett og vannsklier, spiralen Friluftsmuseum og få et innblikk i førhistorisk byggeskikk og gårdsdrift. I tillegg finnes andre skattekontoret trondheim adresse kunstgallerier i Drammen som.

Beste restauranter i, drammen, Norge: Se anmeldelser fra reisende.Fersk mat og Spesialiteter.Her ser du en oversikt over restaurantene som vi har i Haugesund for øyeblikket.

Konferanser, skulpturer og originalgrafikk, lutefisk, her kan du se et stort utvalg av både lokale. Her finnes alt fra det urbane byliv til flotte naturopplevelser og variert kulturlandskap. Konserter eller show kan vi hjelpe deg. Galleri Athene, lofottorsk, teater, drammen byr på et bredt utvalg av butikker og handelssteder for den shoppeglade reisende. Deriblant varierte kunstutstillinger, se den verdenskjente samlingen med norske edelsteiner. Rundt Drammen ligger også flere spennende områder og severdigheter. Kurs, positiv samt flere unike butikker rundt, lære om Kongsbergs industrihistorie eller få et innblikk i norsk skihistorie. Her finnes kjøpesentre både i utkanten og sentralt i sentrum. Kunstnersenteret, viser nå 1 10 av totalt 50 restauranter.

35 kilometer fra Drammen.Kjør opp tunellen som slynger seg som en lang spiral opp til Spiraltoppen som i dag er et yndet friluftsområde med fantastisk utsikt over Drammen.Staalehuset, eller Stålhuset, er med sine 3 etasjer et av byens mest særpregede bygg, kan vi by på mangfold!