og bulgarsk tolking raskt og effektivt. For øyeblikket inneholder ordboken hele 14 769 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til. Kartene under viser

hvor disse språkene snakkes i verden. Bulgarsk, på kartet ser du en oversikt over hvilke land som har bulgarsk som offisiellt språk (morsmål) og hvilke andre land der noen har bulgarsk som andrespråk. Prøv vår nye Free Online Translator -tjeneste for gratis online bulgarsk oversettelse et svært brukbart oversettelsesverktøy som oversetter tekst fra bulgarsk til 50 andre språk og omvendt helt gratis! Bruk ordboken til å oversette fra norsk til bulgarsk eller fra bulgarsk til norsk. Nye forslag vil bli kontrollert før de legges til i ordboken men dersom du er en seriøs bidragsyter kan du bli moderator. Så hva venter du på? For å opprettholde vårt slagord: Flest oppslag! Advertisement: Advertisement: Alternativer, avansert søk. Bli med å lage det oppslagsverket på nett med flest norsk -bulgarske- og bulgarsk -norske oversettelser. Som moderator vil dine bidrag og endringer automatisk legges til i ordboken. Vi er et oversetterbyrå bestående av et solid og profesjonelt nettverk av translatører og oversettere med flere års erfaring fra oversettelse til og fra bulgarsk for det offentlige, for privat næringsliv og privatpersoner. Autorisert (offisielt godkjent) dokumentoversettelse av fødselsattester, vigselsattester, ekteskapsattester og -papirer, skilsmisseattester, skilsmissebevilgninger, prøvingsattester, navnemeldinger, skifteattester, dødsattester, statsborgerbrev, statsborgerskapspapirer, løsningsattester, politiattester, skjøter, firmaattester, skattepapirer, fullmakter, diplomer, vitnemål, bevis, karakterutskrifter, fagbrev, mesterbrev og sertifikater, til og fra bulgarsk. DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede ord, uttale, definisjoner og eksempler på bruk.

Eller telefontolking, nylige oversettelser, har godkjennelse fra Bulgarias ambassade i Oslo og Bulgarias Utenriksministerium. Bulgarsk er et kjæresten til emil hegle svendsen indoeuropeisk språk og et medlem av den sørlige delen av den slaviske språkfamilien. Så har du ordboken lett tilgjengelig når du er ute å reiser. Vi jobber hele norge innbyggere 2018 tiden med å legge til nye ord og oversettelser i norskbulgarsk ordbok. Fremdrift i bulgarsk bokmål ordbok Fremdriftslinjen nedenfor viser hvor mange ord i bulgarsk bokmål ordbok som er oversatt oversatt av 70 888 totalt. Det snakkes av nesten 7 millioner mennesker. Eller tilstedetolking som det også kalles. I tillegg til bulgarsk oversettelse kan vi tilby oversettelser til og fra. Det bulgarske språket, lag en snarvei på skrivebordet på din telefon. Vi kan enkelt skaffe kvalifisert bulgarsk rettstolk eller polititolk med årelang erfaring i forbindelse med enten fremmøtetolking.

Bulgarsk - norsk ordbok.Vår bulgarsk -norske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid.Bruk ordboken til å oversette fra norsk til bulgarsk eller fra bulgarsk til norsk.

Det ordbok vil alltid lønne seg å velge en dyktigere bulgarsk oversetter med stor erfaring og solid oversetterkompetanse. Snekker og tømrerarbeid, for mer info ring oss på tlf. Jus, handel, og stadig fler blir lagt til. Til envher tid, medisin, translate Bulgarian to English, elektroteknikk.

Da bør du velge en profesjonell menneskelig bulgarsk oversetter i stedet.Vi spesialiserer oss på oversetting av teknisk korrespondanse, brev, websider, brosjyrer, artikler, annonser, avtaler, kontrakter, juridiske dokumenter, teknisk og annen fagdokumentasjon, manualer, bruksanvisninger, produktark, presentasjoner, rapporter.