i tillegg moms og i noen tilfeller toll. For å innføre alkoholholdige drikkevarer må du være over. Vare av mindre verdi - om 350 kroners grensen. Selv om varen

i seg selv koster mindre enn 350 kroner, må du altså betale avgifter når den samlede verdien blir 350 kroner eller høyere. Les mer om reglene for privatimport av legemidler. Tollvesenet beslaglegger kosttilskuddet når dette blir oppdaget. Legemiddelet er reseptpliktig i Norge, mengden som importeres er større enn tre måneders normalbruk. Legemiddelet er til dyr, legemiddelet er ikke til personlig medisinsk bruk. Kosttilskudd kan ha innhold fra truede plante- eller dyrearter som er forbudte. Nettbutikker som m deler opp dine sendinger slik at du kommer under 200 kroner. Slike produkter kan beslaglegges og destrueres av Tollvesenet. Det er unntak på moms for bøker fra utlandet. Mottaker betaler en kontrollavgift ved utlevering. Avgiftsfrie varer regnes ikke med i 350-kronersgrensen. Toll: 0,00 norske kroner, merverdiavgift (25 157,68 norske kroner, fortollingsgebyr: 125,00 norske kroner (Postens sats.). Importkalkulator ved netthandel, slik handler du lurt fra utenlandske nettbutikker: Bestill varene i flere porsjoner slik at hver enkelt del blir under 200 kroner. Egne valutakurser, husk at det er Tolletatens egne valutakurser som gjelder. De fleste varer som du handler i en nettbutikk er fritatt for toll, men klær og tekstiler har en tollsats på 10,7. Hvis et kosttilskuddet regnes som næringsmiddel må du være oppmerksom på restriksjoner og forbud mot innførsel. Eksempel på hva en vare vil koste deg: Bestilling spontanabort uke 6 av vare(ikke klær eller mat) til 80 euro og total frakt på 5 euro fra utenlandsk nettbutikk. Kosttilskudd regnes enten som næringsmiddel eller legemiddel. Legemiddelet er importert fra land utenfor EØS. Klær og sko, klær er en av de få varetypene som det kan være toll. Posten tar betalt for fortolling. Betaling i butikk: 630,70 norske kroner.

Toll netthandel

Ved fortolling krever Posten opp en fortollingskostnad. Du må uansett betale merverdiavgift på 25 prosent når du handler klær og sko fra utlandet. Avgiftspliktige og avgiftsfrie varer i samme sending. Privatpersoner kan motta tobakksvarer inkludert snus fra utlandet. Derfor blir varer kjøpt i utenlandske nettbutikker dyrere enn det du betaler direkte i nettbutikken. Kjøp fra utlandet med vareverdi under kroner 200.

Når du bestiller varer fra en utenlandsk nettbutikk, må du i de fleste.Sendinger fra utlandet med en verdi på under 350 kroner inkludert frakt og forsikring,.Er Norges største nettauksjon.

Toll netthandel

En del utenlandske nettbutikker har tilpasset seg den norske grensen for toll og mva. Merverdiavgift og andre særavgifter for hele partiet. Mattilsynet hvis du har spørsmål om dette. Men uansett blir det ofte ikke champagnekork krakk dyrere enn i Norge og ikke minst finnes ikke akkurat dette merket eller produktet tilgjengelig her. Som er betaling for fortollingsarbeidet vi utfører. Fraktkostnader og forsikringskostnader blir 350 kroner eller høyere. Når du bestiller varer, arv eller flyttegods, merverdiavgift og andre særavgifter ved innførsel. Dette betyr at du må betale avgift av varen hvis den samlede verdien av varen. Ved import av alkoholholdige drikkevarer vil det alltid bli en fortolling.

Hvis kosttilskuddet du har kjøpt blir klassifisert som et legemiddel, så er det reglene for import av legemidler som gjelder.Kosttilskudd, med kosttilskudd mener vi for eksempel vitaminprodukter, mineraler, omega-3-oljer, slankemidler, proteindrikker og -pulver, restitusjonsprodukter og naturmidler.